ANA SAYFA > SPOR > Petway ve Soner'den gençlere sürpriz

Petway ve Soner'den gençlere sürpriz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Petway ve Soner'den gençlere sürpriz

Bostanlı Sahili’nde sokak basketbolu oynayan gençler ise herkesten daha şanslıydı! Çünkü günün sonunda onları büyük bir sürpriz bekliyordu. Gençler, Pınar Karşıyaka’nın kaptanı Soner Şentürk, yine Pınar Karşıyaka’nın yeni transferi Brent Petway ve son iki yıldır Red Bull King of The Rock'ta dünya şampiyonu olan Kıvanç Dinler'i bir anda karşılarında buldular ve olaylar gelişti!

Soner Şentürk, Brent Petway ve Kıvanç Dinler’in tüm yeteneklerini sergilediği sokak basketbolu şovu, gençler için de unutulmayacak bir deneyime dönüştü. İzmir’de 4 Eylül Pazar günü gerçekleşecek Red Bull King of the Rock finalinde Kıvanç Dinler’in yanı sıra Pınar Karşıyaka’nın Amerikalı yıldızı Brent Petway ve İzmir ekibinin genç yeteneği Egemen Güven de seyirciler arasında sokak basketbolunun düellosuna şahit olacak. 4 Eylül’de Türkiye Şampiyonu olacak yarışmacı, 17 Eylül’de Sırbistan’da gerçekleşecek Red Bull King of The Rock Dünya Finali’nde ülkemizi geçen yılın şampiyonu Kıvanç Dinler’le birlikte temsil edecek.

Fotoğraf: Mahmut Cinci

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Muratbey Uşak ile oynuyor
Sonraki Haber CHP İzmir İl Başkanı Güven'den 1 Eylül mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?