ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Pazartesi Söyleşileri'nde ''Tiyatro ve şiir'' tartışılacak

Pazartesi Söyleşileri'nde ''Tiyatro ve şiir'' tartışılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pazartesi Söyleşileri'nde ''Tiyatro ve şiir'' tartışılacak

"Tiyatro ve Arkeoloji" ile başlayan Pazartesi Söyleşileri "Tiyatro ve Hukuk", "Tiyatro ve Müzik", "Tiyatro ve Şehir" den sonra “Tiyatro ve Şiir” ile devam ediyor.

Şiirin uygarlık tarihi içindeki yeri neredeyse yazılı metinlerin ortaya çıkışı kadar eskidir. Şiir hayatımızın her evresinde içimizdeki biz'in sesi olmuştur. Hemen her insanın yaşamının hiç olmazsa bir bölümünde şairliğe özendiği bir dünyada kimi zaman sevgiliye seslenen gönül sesi, kimi zaman doğanın güzelliğine bir hayranlık, kimi zaman destan kahramanlarına övgü seslenişi...

Sanatın, içindeki şiiri seyircilerle paylaşmak için düzenlenen söyleşide; Yaşar Ürük moderatörlüğünde, Prof. Dr. Semih Çelenk'in  tiyatro tarihi içinden aktaracağı değerli  bilgilerle, Devlet Tiyatrosu sanatçıları; Şebnem Doğruer, İbrahim Raci Öksüz, Yusuf Köksal, Aslı Sinke, Hande Gürler, Müjde Bilir şiirsel tiyatro metinlerini seslendirecekler. Bu güzel etkinkik 14 Mart Pazartesi günü saat 18.00’da Konak Sahnesi'nde gerçekleşecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ın gol umudu Necati
Sonraki Haber Organik Tarım Destekleme Başvuruları İçin Son Tarih 25 Mart

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?