ANA SAYFA > İZMİR > Organik Tarım Destekleme Başvuruları İçin Son Tarih 25 Mart

Organik Tarım Destekleme Başvuruları İçin Son Tarih 25 Mart

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Organik Tarım Destekleme Başvuruları İçin Son Tarih 25 Mart

İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri Organik Tarım yapan üreticilerin desteklemelerden faydalanabilmesi için son başvuru tarihinin 25 Mart 2016 olduğunu bildirdi.

Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Nursel Koçyiğit Tekalmaz, Organik Tarım Üreticilerine Bakanlık tarafından verilen desteklemelerden bahsederek, son başvuru tarihinin yaklaştığını hatırlattı.

Desteklemelerden faydalanılabilmesi için üreticilerin OTBİS(Organik Tarım Bilgi Sistemi) ve ÇKS(Çiftçi Kayıt Sistemi)’nde 2015 üretim yılında kayıtlı olması gerektiğini söyleyen Tekalmaz, bu üreticilerin 2015 hasadını gerçekleştirmiş ve ürettiği ürüne organik ürün sertifikası düzenlenmiş olması gerektiğini belirtti.

Tekalmaz: “27 Mayıs 2015 tarih ve 29368 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ” deki Organik Tarım Destekleme Uygulamaları ile ilgili belirtilen esaslara göre başvurular kabul edilecektir. Üreticilerin başvurularını ÇKS’de kayıtlı oldukları İlçe Müdürlüklerine 25 Mart 2016 tarihi mesai bitimine kadar yapmaları gerekiyor” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pazartesi Söyleşileri'nde ''Tiyatro ve şiir'' tartışılacak
Sonraki Haber YGS'de başarının anahtarı zamanı iyi kullanmak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?