ANA SAYFA > EKONOMİ > Pantolon Giymenin Vazgeçilmezliği

Pantolon Giymenin Vazgeçilmezliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pantolon Giymenin Vazgeçilmezliği

Elbise kadını taşımaz, kadın elbiseyi taşır diyen modacılar yerden göğe haklıydılar ama kadın giyimi içinde pantolonlar da yer almaya başlayınca hayat çeşitlendi.

Ve bu söz şimdi pantolonlara da uyarlanabilir. Kendisine yakışan bir pantolon takımı ile de şık olmayacak bir kadın yoktur. Özellikle iş hayatı içinde hanımlara büyük kullanım rahatlığı getiren pantolonlar gardıroplarda sürekli bulunan bir giyim eşyası. Her ayrıntıyı çeşitleyen moda, pantolon modelleri konusunu da çeşitlendirdi. Şimdi bilinen klasik pantolonların yanında dikkat çekici abiye pantolonlar, şalvar model bol pantolonlar ya da vücuda sanki deriymiş gibi tam oturan skinny modeller de var. Son yıllarda geri dönen ve kalem pantolon olarak geçen kısa paça dar pantolonlar da sayılabilir. Ayak bileklerinin hemen üstünde biten bu dar model gerçekten kalem gibi duruyor.

Seçerken biraz dikkat etmek gerekiyor. Ayakların en zayıf yeri olan bilekleri vurgulayan kalem pantolonlar uygun ayakkabılarla kullanıldığında hanımlara büyük bir şıklık getiriyor.

Kalem Pantolon Çeşitleri

Türkiye’nin öncü giyim markası olarak bilinen Zemin Giyim yılların getirdiği satış tecrübesini 2013 yılından itibaren başladığı online ticaret hayatına da taşıdı. Firmanın internet adresi olan http://www.zemingiyim.com/kadin-pantolon-modelleri formatı üzerinden bütün giyim çeşitlerine ulaşabilirsiniz.  Likra dar paça, duble paça ve candan cepli veya kalem pantolon modelleri düz veya kareli çeşitleriyle sizi bekliyor. Sezon sonu indirimleriyle çok uygun fiyatlarda bulabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pazardan balık alırken dikkat!
Sonraki Haber İzmir'de Suriyeli kadınlar üçüncü eş oluyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?