ANA SAYFA > SPOR > Özlem Akdurak, seçime iddialı giriyor

Özlem Akdurak, seçime iddialı giriyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özlem Akdurak, seçime iddialı giriyor

Türkiye Yelken Federasyonu başkanlığına aday olan Çeşme Yelken Spor Kulübü Başkanı Özlem Akdurak, seçimlere iddialı giriyor.

Başarılı bir seçim çalışmasının ardından Cumartesi günü Ankara Hilton Oteli’nde yapılacak seçim öncesi süreçte emeği geçen herkese teşekkür eden Akdurak, adil, şeffaf ve demokratik bir seçim gerçekleşeceğinden hiç şüphesi olmadığını söyledi.

Proje üreten, kulüp odaklı hizmet

Seçim yarışında yer alan Serhat Belli ve ekibine de başarılar dilediğini belirten Akdurak, seçimi kazanarak iş başına gelmeleri halinde hesap veren, adil ve her kulübe eşit mesafede duracak bir yönetim anlayışı ile Türk yelken sporuna hizmet edeceklerini söyledi. Yelken sporunda birçok sıkıntının var olduğunu ve hızlı bir şekilde çözüm üretilmesi gerektiğini hatırlatan Akdurak, “Cumartesi günü yapılacak seçimin ardından kim başkan olursa olsun yelken sporunun içinden çıkamadığı sorunlara el atması gerekiyor. Her kulübe eşit mesafede yaklaşan bir federasyon yönetimi, kulüplerin istek ve taleplerine kulak tıkamayan bir yönetimin faaliyetleri yürütmesi büyük önem arz ediyor. Biz seçimleri kazanmamız halinde ekip olarak kulüp odaklı  ve proje üreten bir anlayışla hizmet edeceğiz. Seçimlerin herkese hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tarım Gençlerle Yükseliyor Projesinin kazananları belli oldu
Sonraki Haber Bostanlı Balıkçı Parkı silbaştan yenileniyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?