ANA SAYFA > GÜNDEM > Özel çocuklar ZİÇEV kermesini oyunları ile renklendirdi

Özel çocuklar ZİÇEV kermesini oyunları ile renklendirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özel çocuklar ZİÇEV kermesini oyunları ile renklendirdi

ZİÇEV (Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı) İzmir Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği yeni yıl kermesi ZİÇEV ’li gençlerin etkinlikleri ile renklendi.

Özel çocuklar İZBAN Karşıyaka tünel üstündeki alanda hem çaldı hem oynadılar. Karşıyakalıların yoğun ilgi gösterdiği özel çocukların gösterilerinin sonunda Karşıyaka Demiryolları lokalinde açılan kermeste çeşitli ürünleri satın aldı.
ZİÇEV İzmir Şube Başkanı Nilgün Öztürk, 26 yıldır İzmir’de faaliyet gösterdiklerini belirterek şunları söyledi. “Geleneksel bahar kermesimizi Karşıyaka’da gerçekleştirdik. Gençlerin el emekleri yaptığı ve gönül dostlarımızın bağışladıkları eşyaların satışı ile 7 bin TL’ye yakın gelir elde ettik. Bu gelirler çocuklarımızın kışı rahat ve sıcak geçirmeleri için kullanılacak. Bu çocuklarımız için yardımseverlerin desteğini bekliyoruz”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atakent Anadolu Lisesi ihale edildi
Sonraki Haber Beleruslu Hannah da Bostanlıspor’da...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?