ANA SAYFA > SPOR > Beleruslu Hannah da Bostanlıspor’da...

Beleruslu Hannah da Bostanlıspor’da...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Beleruslu Hannah da Bostanlıspor’da...

Tenis sporunda atılım yaparak, alt yapıdan yetişecek kendi sporcularıyla takım kurarak Türkiye Şampiyonalarına hazırlanan Bostanlıspor, 2 Rus oyuncudan sonra Belarus’lu Hannah Krotova’yı da bünyesine aldı.

Çiğli Gökkuşağı Kolejinde İngilizce eğitim gören 17 yaşındaki Hannah Krotova’nın tenise geç başlamasına karşın yeteneği ve çalışması sayesinde arayı ivedilikle kapatacağını belirten Bostanlıspor tenis baş antrenörü Serhan Ekecan şöyle dedi:
"Bostanlıspor olarak Türkiye Şampiyonu çıkarmayı hedeflediklerini ve sporcularını alt yapıdan temel eğitim vererek, bu sporu doğru öğrenmelerini sağlayıp, Türk tenisine hediye edeceğiz. İki Rus kardeş sporcumuzdan sonra bir de Belaruslu oyuncumuzun bulunması bizleri de mutlu ediyor. Diğer branşlarımızda olduğu gibi teniste de aranan kulüp olmak da en büyük amacımız” dedi.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özel çocuklar ZİÇEV kermesini oyunları ile renklendirdi
Sonraki Haber Puşkaş Ergun'u kaybettik...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?