ANA SAYFA > SPOR > Özdeş: Taraftarımızla birlikte bu yerden çıkacağımızı umut ediyorum

Özdeş: Taraftarımızla birlikte bu yerden çıkacağımızı umut ediyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özdeş: Taraftarımızla birlikte bu yerden çıkacağımızı umut ediyorum

PTT 1.Lig'de Balıkesirspor ile deplasmanda berabere kalan Karşıyaka'da Teknik Direktör Kemal Özdeş "Taraftarımızla birlikte bu yerden çıkacağımızı umut ediyorum" dedi.

Kemal Özdeş, Balıkesir'e gelmekten mutlu olduğunu ifade etti. Özdeş basın mensuplarını karşısında görünce, "Özlemişim sizi" dedi.Balıkesir'e girdiğinde kendi şehrine gelmiş gibi hissettiğini söyleyen Özdeş, maç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Puan durumuna baktığımızda bulunduğumuz yerden dolayı rahatsızdık. Burada 3 puan alma düşüncemiz vardı. Oyunun ilk yarısında istediğimiz gibi hızlı çıktık. Belki final paslarını değerlendirebilseydik gol pozisyonlarını daha fazla üretebilirdik. Ancak birkaç korner dönüşü Balıkesir takımına kontra pozisyonlar verdik. İkinci yarı defans oyunumuzu düzelttik ama ön alanda verimli olamadık. Bugün ısınırken bir oyuncumuzun sakatlanması, bugün yine sakatlıkla ikinci değişikliği yapmamız ofansif hamle yapmamızı güçleştirdi. Benim takımım özellikle iyi oyunuyla iyi mücadele etti. Özellikle taraftara çok teşekkür ediyorum. Bize zor durumda destek oldular. 1 puanı bir kar olarak görmüyorum. Ancak bu ligde deplasmanda puan almak içeride kazanmak gerekiyor. Bizim de içeride daha fazla maçımız var. Taraftarımızla birlikte bu yerden çıkacağımızı umut ediyorum. Şimdi önümüzde çok zor bir Malatya maçı var. Ona hazırlanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hoca adaletli olmalı
Sonraki Haber AK Partili Delican: İzmir işi ehline verecektir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?