ANA SAYFA > İZMİR > AK Partili Delican: İzmir işi ehline verecektir

AK Partili Delican: İzmir işi ehline verecektir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Partili Delican: İzmir işi ehline verecektir

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı’nın 1 Kasım seçimleri sonrası düzenlemiş olduğu teşekkür ve istişare toplantısına katılan İl Başkanı Bülent Delican, “2019 yerel seçimlerinde İzmir CHP’nin yükünü silkeleyerek sırtından atacak, İşi ehline verecektir” dedi.

Bayraklı Seyirtepe’de düzenlenen yemekli toplantıya AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi İzmir 2. Bölge Milletvekili Hamza Dağ, Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Delican İzmir’in Sayın Binali Yıldırm’ın da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olmasıyla bir bakıma uçacağına dikkat çekti. Delican, “Bu kadar büyük bir fırsat kapıdayken. 2019 yılında bu işi ehline teslim etmek lazım. 2019 yılında bu CHP Kadroları Allah göstermesin bir daha seçimi kazanırsa kentimiz 5 yıl daha kaybeder çünkü şehrin geleceğine yatırım yapmıyorlar. Teşkilat mensuplarıma soruyorum, İzmir Büyükşehir Belediyesinin dünya çapında ve kentimize yapmış olduğu bizi heyecanlandıran hangi projesi var? Aklınıza hiçbir şey gelmiyor nedeni ise böyle bir dertlerinin olmamasıdır” dedi.

İzmir CHP’yi sırtında taşımaktan yoruldu

İzmir’de yerel yönetimlerin tesis yapmadıklarını, proje geliştirmediklerini, İzmirli vatandaşlara hizmet götürmediklerini söyleyen Delican, “Bu bizim kaderimiz değil. 2019’da İzmir’in bahtsız kaderini değiştireceğiz. Artık İzmir CHP’yi sırtında taşımaktan yoruldu. İzmir 2019’da CHP’yi sırtından silkeleyip atacak. Bunu da değerli AK Parti kadroları değiştirecek. CHP İzmir’in kaderi değil. Algı yönetimleri yüzünden kıymetli hemşehrilerimizi mecbur bırakıyorlar. Bunu kıracak olan da biziz. İnsanları kandırmışlar onlar gelirse şöyle olacak, böyle olacak. Evelallah biz gelirsek İzmir’imiz Akdeniz’in en güzel kenti olacak. Bu defa bunu sizlerle birlikte başaracağız ve 2019’da İzmir’de Büyükşehirde AK Parti hizmet bayrağını dalgalandıracağız. Hiçbir şey zor değildir. Yeter ki niyet edelim, birlik beraberlik içerisinde çalışalım” ifadelerini kullandı.

Sandık yönetim kurullarını oluşturacağız

Sandık yönetim kurullarının seçim günü sandığın başında durmak olmadığını söyleyen Delican, “Sandık yönetim kurulları 3 ana kademe, 3 gençlik, 3 kadın kollarından oluşacak. Sandık yönetim kurulunda görev alan kardeşlerimiz o mahalledeki seçmen sandıkları ile kayıtlı olan üyeleri ziyaret edecek ve siyasi kimliklerine göre onlara siyasi programlar düzenleyecek, ev ziyaretleri yapacak, esnafsa işyerlerine gidecek, öğrenciyse gençlik kolları ile irtibat sağlayıp etkinlikler yapacak olan partimizin en uçtaki temas noktaları olacak. Onlar bize aktardığı bilgilerle bizi yönlendirecek ve hangi sandıkta hangi eğilim varsa bizde ona göre çalışmalar yapacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni Sayın Cumhurbaşkanımız adayken bu yöntemle kazandı. 2019’daki hedefimiz bu sandık yönetim kurullarıyla İzmir’de bütün hemşerilerimize ulaşmak” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özdeş: Taraftarımızla birlikte bu yerden çıkacağımızı umut ediyorum
Sonraki Haber İzmir Üniversitesi basketbolda milli gururu yaşıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?