ANA SAYFA > SPOR > Özdeş: Taraftarımız olay çıkarmadan bizi protesto etti

Özdeş: Taraftarımız olay çıkarmadan bizi protesto etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özdeş: Taraftarımız olay çıkarmadan bizi protesto  etti

Karşıyaka teknik direktörü Kemal Özdeş Denizlispor mağlubiyeti sonrası taraftarların Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ne gelerek takımı olaysız bir şekilde protesto ettiğini söyledi.

Yeşil kırmızılıların Pınar Karşıyaka'nın Euroleague'de Panathinaikos ile oynadığı maç sonrası tesislere geldiği bilgisini veren Özdeş, "Taraftarımız hiçbir şekilde taşkınlık yapmadan, olay çıkarmadan bizi protesto etti. Ben ve oyuncularım tesis kapısına gelerek taraftarımızla konuştuk. Onlar futbolcularımızdan iyi mücadele etmelerini ve ayakta durmalarını istedi. Formanın değerini hatırlattı. Biz de daha iyi mücadele edeceğimizin sözünü verdik" dedi.

Karşıyaka, 13. haftada İzmir'de ağırladığı Denizlispor'a 3-1 yenilerek 16. sıraya kadar geriledi. Yeşil-kırmızılı ekip sezonun ilk haftasında 17, 8. haftasında da 16. sırada yer almıştı.Son 5 haftada Vartaş Elazığspor ve Göztepe'yi mağlup eden Karşıyaka, Adanaspor, Giresunspor ve Denizlispor maçlarından puan çıkaramadı.

Karşıyaka'da cezalı duruma düşen Tugay Kacar gelecek hafta Balıkesirspor maçında forma giyemeyecek.Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 2 Aralık Çarşamba günü Tekirdağspor'u konuk edecek İzmir temsilcisi, PTT 1. Lig'de 6 Aralık Pazar günü Balıkesirspor'la deplasmanda karşılaşacak

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2015 Kalkınma Yılında AB ve Türkiye ilişkileri masaya yatırıldı
Sonraki Haber Dünyanın en iyi sineması İzmir'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?