ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Dünyanın en iyi sineması İzmir'de

Dünyanın en iyi sineması İzmir'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünyanın en iyi sineması İzmir'de

2015 yılında İnternational Cinema Technology Association tarafından dünyanın en iyi sineması (Akmerkez Cinemapink) seçilen Cinemapink İzmir’de ilk sinemasını Folkart Towers'da açtı

Sony’nin yüksek çözünürlüklü (4K) eşsiz görüntü kalitesi ve Dolby digital ve Jbl sound sistemleri ile sinema hizmeti sunan Pink, İzmir’de Folkart Towers’da faaliyete geçti. İçerisinde yer alan kütüphanesi, çift kişilik rahat koltukları, rahat ve farklı fuaye tasarımı  ile sinemaya bambaşka bir boyut kazandıran Cinemapink, ev rahatlığında film seyretmek isteyenlerin tercih noktası oluyor.  

19. merkezini İzmir’de açan 150’nin üzerinde salona sahip olan Cinemapink, yenilikçi konsepti ve müsteri memnuniyetini esas alan hizmet anlayışı ile sinemaseverlere keyifli bir sinema deneyimi yaşatmayı vadediyor.

Öğrenci Bileti 10 TL

Yetişkin sinema biletinin 15 TL, öğrenci biletinin ise 10 TL olduğu Folkart Towers Cinemapink, uygun fiyata konforlu film izleme imkânı sunuyor. 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özdeş: Taraftarımız olay çıkarmadan bizi protesto etti
Sonraki Haber 999 gönüllü kardeşlerinin yardımına koşuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?