ANA SAYFA > İZMİR > OTOBÜS DURAKLARI OTOPARK OLDU

OTOBÜS DURAKLARI OTOPARK OLDU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
OTOBÜS DURAKLARI OTOPARK OLDU

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen pazar günü, şehiriçi ulaşımını kökten değiştiren yeni bir uygulama hayata geçirildi.

Proje kapsamında şehiriçindeki uzun otobüs hatları iptal edilerek, yerine metro, İZBAN ve vapurlara taşıyan besleme hatları getirildi. Boşalan otobüs durakları ise otoparka döndü.

Şehir merkezi ve ana arterlerdeki otobüs sayısını azaltarak aktarmalı sistemi güçlendirmeyi hedefleyen ESHOT Genel Müdürlüğü, "Ulaşım Sisteminin Yeniden Tasarımı" projesini hayata geçirdi. Merkez, Karşıyaka, Bornova, Buca ve Teleferik olmak üzere beş ana bölgeye ait 42 alt bölgenin ulaşım sisteminde köklü değişikliklere gidildi. Şehir merkezindeki otobüs durakları ise projenin başlamasıyla boşaldı. Vatandaşlar da bu duraklara arabalarını park ediyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKALILAR, BAŞKAN KOCAOĞLU'NU ZİYARET ETTİ
Sonraki Haber ANNELERİNİ ÖLDÜREN KIZLARA TOPLAM 30 YIL CEZA

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?