ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Otizmli ressam Erkan Kızıldağ'a madalya...

Otizmli ressam Erkan Kızıldağ'a madalya...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Otizmli ressam Erkan Kızıldağ'a madalya...

Otizmli ressam Erkan Kızıldağ'a madalya...Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Karşıyakalılara emanet ettiği annesi Zübeyde Hanım'ın (Ölüm tarihi: 14 Ocak 1923) ölüm yıldönümü haftası çerçevesinde düzenlenen ve “Zübeyde Hanımı Anmak, Ata'mızın Bıraktığı Mirasa Sahip Çıkmak” adına “Karakalem Atatürk ve Zübeyde Hanım Sergisi" açan otizmli ressam Erkan Kızıldağ'a Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü adına kulüp başkanı Avni Erboy "Bostanlıspor başarı madalyası" taktim etti.

Resim sergisinin Karşıyaka Belediyesi'nin zemin katında sergilenmesi konusunda büyük destek olan Bostanlıspor Dart şubesi başkanı Feruz Bozaslan ile birlikte sergiyi gezen ve genç ressamı kutlayıp, başarılı çalışmalarının devamını dileyen Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy "farklı olmanın farkını yaratan" genç otizmli ressam Erkan Kızıldağ'ı kutlarken, ülke çapında başarı elde eden sporcularına verdikleri "Bostanlıspor başarı madalyası"nı boynuna takarken, "Sen bunu sadece çizdiğin resimlerin değil, topluma örnek olman ve spordaki başarıların ile hak ettin. Seni yürekten kutluyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vücut tipine göre tayt modelleri
Sonraki Haber Karşıyaka'da basketbol, başkan Altuğ'a bağlandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?