ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da basketbol, başkan Altuğ'a bağlandı...

Karşıyaka'da basketbol, başkan Altuğ'a bağlandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da basketbol, başkan Altuğ'a bağlandı...

Karşıyaka'da başkan Mutlu Altuğ, dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında basketbol şubesini direkt kendisine bağladı.

Mutlu Altuğ, kararın toplantıya katılan 11 üyenin oy birliği ile alındığını belirterek, "Basketbol şubesi bundan böyle sadece başkana bağlı olacak. Ayrı bir şube başkanı görev yapmayacak. Basketbol ve futbol şubelerini dışarıdan üye takviyesi ile güçlendirmek için çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

Alınan kararların, basketbolun gelirlerini futbola aktarma düşüncesi taşımadığının altını çizen Altuğ, "Basketbolda sporcuların ve teknik adamların maaşları ana sponsorumuz tarafından yine direkt banka hesaplarına yatırılacak" dedi.

ABD'de bulunan ve son karardar habersiz olan Büyükkarcı'nın, bu değişimden sonra ana yönetimdeki görevini sürdürüp sürdürmeyeceği merak ediliyor. Karşıyaka'da bir süredir devam eden başkan-şube başkanı krizinde geçen hafta Altuğ, Büyükkarcı'nın sağ kolu Gökşin Konsoloğlu'nu görevden almış ancak Büyükkarcı bu kararı tanımadığını duyurmuştu. Büyükkarcı ayrıca kendisiyle ilgili açıklamaları nedeniyle Altuğ'a tazminat davası açma kararı almıştı.

Başkan Mutlu Altuğ'un medyaya verdiği bu kararından bazı yöneticiler haberlerinin olmadığını, bazılarının da toplantıya katılmadığını ifade etti. Turgay Büyükkarcı'nın "oylama yapılsın. 7/6 kazanırım" ifadesi kullandığını ancak oylamanın 11/2 çıktığının iddia edilmesi de "bazı yöneticiler son anda karar değiştirdi" şeklinde yorumlandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Otizmli ressam Erkan Kızıldağ'a madalya...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın dönüş yolu 15 saat sürdü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?