ANA SAYFA > SPOR > Otizmli çocuklar için yarışacaklar

Otizmli çocuklar için yarışacaklar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Otizmli çocuklar için yarışacaklar

Haftasonu Türkiye Rallisinin ilk ayağına ev sahipliği yapacak İzmir’de 5 araç oldukça farklı bir amaç için yarışacak. GT Garage Ekipleri, gaz pedalına Otizm ve Otizmli çocuklara dikkat çekebilmek için basacak.

İzmir, hafta sonu Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağına ev sahipliği yapmaya hazırlanırken; İzmirli 5 ekip gaz pedalına önemli bir farkındalık yaratabilmek için de basacak. GT Garage bünyesindeki tüm yarışçılar elde ettikleri gelirin tamamını Tohum Otizm Vakfına bağışlayarak otizmli miniklere umut olmaya çalışacak.

Türkiye Rallisi’nin ilk ayağı olan Obel Cıvata Ege Rallisi’nin oldukça çekişmeli geçeceğinin altını çizen GT Garage Takım Direktörü Göktuğ Tuncay “ Efe Kethüda-Elifsu Alaş’dan oluşan takımımız yarışta Otsimo ekibi ile birlikte Tohum Otizm Vakfı’na destek sağlamak istediklerini söylediklerinde çok sevindik. Hemen projeyi bünyemizde değerlendirdik ve diğer 4 takımımızı da bu önemli farkındalık projesine dahil ettik. 5 ekibimizle yarışlarda otizme ve otizmli çocuklara dikkat çekmeye ve onlara maddi destek yaratmaya çalışacağız” diye konuştu.

Elde edilen gelirin tamamının Tohum Otizm Vakfına bırakılacağının altını çizen Tuncay “ Tohum OtizmVakfı, Otizmli çocukların erken tanısının konulması ve özel eğitimle topluma kazandırılmasına öncülük eden, kar amacı gütmeden kamu yararına çalışan bir kurum, tüm yarış severleri Vakfa ve ekiplerimize desteğe çağırıyorum” dedi.

Efe Kethüda - Elifsu Alaş ve GT Garage ekibi Türkiye Rallisi’nin diğer ayaklarında The Bodrum Cup ekibi ile birlikte Türk Eğitim Vakfı ve Prof. Dr. Galip İsen Burs Fonu ve Sokak Hayvanları yararına yarışacak.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Minik mimarlar iş başında
Sonraki Haber Çalışır'lar, 23 Yaş Üstü Engellileri ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?