ANA SAYFA > EĞİTİM > ÖSYM: ''Sınav yerlerinize toplu taşıma araçlarıyla gidin''

ÖSYM: ''Sınav yerlerinize toplu taşıma araçlarıyla gidin''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ÖSYM: ''Sınav yerlerinize toplu taşıma araçlarıyla gidin''

15 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan ve bu yıl 2 milyon 126 bin 681 adayın başvurduğu YGS sınavı heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.

Sınav öncesinde İzmir Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nden öğrencilere bir uyarı geldi: “Sınav yerlerinize toplu taşıma araçlarıyla gidin”

 İzmir ÖSYM Sınav Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Yavuz Akbaş yaptığı açıklamada sınava girecek üniversite adaylarının özel araçlar yerine toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini böylece sınav yerlerinde trafik ve ses sorunu yaşanmayacağını belirtti. Prof. Dr. Akbaş, “Özellikle Ege Üniversitesi Kampüsü’nde sınava girecek öğrenciler sınavda trafik kargaşasını önlemek için belediye otobüsleri, dolmuş ve Metro’yu tercih etmeli” dedi.

Ayrıca sınava girecek adayların sınava giriş belgesi ve nüfus cüzdanlarını unutmamalarını hatırlatan Prof. Dr. Akbaş öğrencilere başarılar diledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'deki Konutların Yüzde 65'i Risk Taşıyor
Sonraki Haber Uçar: Kadın yoksa demokrasi de yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?