ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'deki Konutların Yüzde 65'i Risk Taşıyor

İzmir'deki Konutların Yüzde 65'i Risk Taşıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'deki Konutların Yüzde 65'i Risk Taşıyor

MÜSİAD İzmir’in düzenlediği “Kentsel Dönüşüm” konulu seminer ve akşam yemeğinde açıklamalarda bulunan Selahattin Varan İzmir’deki konutların yüzde 65’inin kentsel dönüşüme uğraması gerektiğini belirtti.

MÜSİAD İzmir'in düzenlediği "Kentsel Dönüşüm" konulu seminer ve akşam yemeğinde açıklamalarda bulunan Selahattin Varan İzmir'deki konutların yüzde 65'inin kentsel dönüşüme uğraması gerektiğini belirtti.

MÜSİAD İzmir Şubesi İnşaat ve Çevre ile Yapı Malzemeleri Sektör Kurulunun düzenlediği organizasyona, MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Organizasyonda, kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, Türkiye'deki 6.500 milyon konutun yıkılması gerektiğini belirterek İzmir'deki konutların risk taşıdığını, yüzde 65'inin kentsel dönüşüme uğraması gerektiğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sunexpress, 2014 Yılını Rekor Ciroyla Kapattı
Sonraki Haber ÖSYM: ''Sınav yerlerinize toplu taşıma araçlarıyla gidin''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?