ANA SAYFA > İZMİR > Ormancılar kazada sakat kalan işçi arkadaşlarına sahip çıktı

Ormancılar kazada sakat kalan işçi arkadaşlarına sahip çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ormancılar kazada sakat kalan işçi arkadaşlarına sahip çıktı

2012 Yılında Menemen Orman İşletme Şefliği'nde görev yerine giderken geçirmiş olduğu trafik kazasıyla ağır yaralanan uzun süre tedavi gören ve bir bacağını kaybeden orman işçisi Mehmet Samira'ya mesai arkadaşları ve üyesi olduğu Öz Orman İş Sendikası sahip çıktı. Üyelerine Grup Ferdi Kaza Sigortası yapan Sendika, bu doğrultuda kaza geçiren Mehmet Samira'ya da 10 Bin TL ödeme yaptı. Mesai arkadaşları da destek için aralarında topladıkları bir miktar parayı Samira ile paylaştı.

Kazadan sonra malulen emekli olan 53 Yaşında 4 çocuk babası Mehmet Samira'ya sigorta çekini Öz Orman-İş İzmir Şube Başkanlığı'nda İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Öz Orman İş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik , Şube Başkanı Hamiyet Boyacı, İzmir Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan, Menemen Orman İşletme Şefi Tolga Şener ile Sendika Temsilcileri ve Orman İşçileri birlikte verdi...

Törende ilk olarak söz alan Öz Orman İŞ Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik; 5 Yılda 30 Bine yakın üyelerini Grup Ferdi Kaza Sigortası ile sigortaladıklarını ve bu sigorta primlerinin tamamını sendikalarının kendi bütçeleri ile karşıladıklarını belirtirken, şimdiye kadar 36 üyelerinin ferdi kaza sigortası kapsamına girecek nedenlerden dolayı yaşamını yitirdiğini Mehmet Samira gibi 3 üyelerinin de kalıcı sakatlık yaşadığını hepsine sigorta primlerinin ödendiğini sözlerine ekledi.

İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal ise Orman Teşkilatının çok büyük bir aile olduğunu ister işçi olsun ister mühendis olsun tek bir çalışanın canı yansa kendilerinin de aynı acıyı yüreklerinde hissettiğini söyledi.   Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal Öz Orman İş Sendikası'nın bu davranışının tüm sendikalara örnek olması gerektiğini ve dayanışmanın çalışma uyumu ve barışı için olmazsa olmaz olduğunu belirtirken , "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" sözünü kendilerine teşkilat olarak rehber edindiklerini de sözlerine ekledi.

Orman İşçisi Mehmet Samira ise mesai arkadaşlarının ve Sendikası'nın kendisine göstermiş olduğu yakınlık ve destekten dolayı çok duygulandığını, mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti.

 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Genç büfeci alkollü müşteri kurbanı oldu...
Sonraki Haber Leman Sam İzmir'e geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?