ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Leman Sam İzmir'e geliyor

Leman Sam İzmir'e geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Leman Sam İzmir'e geliyor

Ünlü şarkıcı Leman Sam, Bayraklı Belediyesi'nin davetlisi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde İzmir Arena'da sahne alacak

Bayraklı Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bir dizi etkinlik düzenleyecek. Gazeteci Sedef Kabaş, İzmir Arena’da saat 18.00’da  “Türkiye’de kadın olmak” isimli panele konuşmacı olarak katılacak ardından da ünlü sanatçı Leman Sam, şarkılarını kadınlar için söyleyecek.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, “Bizim belediyemiz kadınların belediyesi. Biz Atatürk'ün yolunda gidiyoruz. Kadın hakları diyince akla sadece Atatürk geliyor. Kadınlarımızın yerel seçimde ilk oy kullanma hakkını 193’de aldı. Bu anlamda dünyanın 7. ülkesi olduk. 1935 yılında kadınlarımız ilk kez genel seçimlerde oy kullandı. Dünyanın 11. ülkesi oluyoruz. Atamızın ne kadar ileri görüşlü olduğunu görüyoruz. Kadınlarımıza verilen haklara baktığımızda yine Atatürk’ü göreceksiniz. Biz, Bayraklı Belediyesi'ni kadınlara emanet ettik ve burada kadın vicdanı her şeye egemen. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir dizi etkinlik düzenleyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ormancılar kazada sakat kalan işçi arkadaşlarına sahip çıktı
Sonraki Haber Murat Bakan'dan Rekabet Kurumu'na eleştiri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?