ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Orgun sıradışı virtüözü Cameron Carpenter İzmir'de

Orgun sıradışı virtüözü Cameron Carpenter İzmir'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Orgun sıradışı virtüözü Cameron Carpenter İzmir'de

Org müziğinin önde gelen isimlerinden Cameron Carpenter’ın Uluslararası Tura çıkan Orgu (International Turing Organ- ITO), kapsamlı Avrupa Turnesine İzmir’den başlayacak.

 İzmirli Festival İzleyicileri 18 Haziran Perşembe günü Ahmad Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde ITO ve Carpenter ile tanışacak.

Yüzlerce yıldır kilise duvarlarının arasında hapsolan Org, Cameron Carpenter’ın, kendi çalgısına sahip olma arzusu sayesinde özgürlüğüne kavuştu. Bostonlu org yapımcıları Marshall & Ogletree’in yetenekleri Carpenter’ın vizyonuyla buluşunca ortaya kişiye özel ilk org olan ITO çıktı. Beş klavye konsolu bulunan ve sesi geleneksel orgdan farklı olmayan ITO, Carpenter’a, müziğini dünyanın her noktasındaki dinleyicilerle buluşturması için olanak sunuyor.

18 Haziran 2015 Perşembe günü saat 21.20’da AASSM’de yapılacak Cameron Carpenter konserinin biletleri BİLETİX’DEN EDİNİLEBİLİR

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 15 Haziran'ların önemi ve değeri...
Sonraki Haber En heyecan verici sahne deneyimini yaşadılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?