ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > En heyecan verici sahne deneyimini yaşadılar

En heyecan verici sahne deneyimini yaşadılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
En heyecan verici sahne deneyimini yaşadılar

Geleceğin üniversite öğrencilerine olduğu kadar geçmişi anlamlı kılan büyüklerine de önem veren İzmir Üniversitesi Tiyatro ve Sahne Sanatları Kulübü öğrencileri, Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne konuk oldu.

Daha önce İzmir Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nde sahneledikleri “Kaç Baba Kaç” isimli 2 perdelik komedi oyunu sahneye koyan Elif Büyükgümüş, Yiğitcan Keskin, Eser Tükenmez, İpek Erbakış, Selma Gördelioğlu, Uğurcan Erkal, Özge Likçi, Damla Kuş, Aslı Arslan, Elif Akyürek, Hakan Tek ve Muhammed Gürbilek, “Kaç Baba Kaç” adlı oyunu sergiledikleri en anlamlı sahnenin Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi olduğunu söylediler. Huzurevi sakinleri karşısında sahne almanın bugüne kadar sergiledikleri tüm oyunlardan daha heyecan verici olduğunu dile getiren öğrenciler, beğeni ile izlenen oyunun sonunda huzurevi sakinleri ile sohbet etti ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Orgun sıradışı virtüözü Cameron Carpenter İzmir'de
Sonraki Haber Karşıyaka’da dönüşüm seferberliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?