ANA SAYFA > İZMİR > Organik ürünler İzmirlilerle buluşacak

Organik ürünler İzmirlilerle buluşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Organik ürünler İzmirlilerle buluşacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) işbirliği ile İZFAŞ tarafından 27–30 Nisan tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek olan 7. Organik Ürünler Fuarı’nda İzmirliler hesaplı fiyatlarla alışveriş yapabilecekler. EGSD, İzmirlileri Fuara davet ederken, Bay–Bayan, çocuk, genç giyim üreticileri ve kumaş firmalarının yer aldığı fuarda ziyaretçiler organik üretim yapan firmalar ile tanışma fırsatı bulacaklar.

Türkiye’nin organik giyim alanında faaliyet gösteren deneyimli firmalarının 27 Nisan ile 30 Nisan tarihleri arasında Fuar İzmir’de ürünlerini sergileyeceklerini dile getiren EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, üyelerinin de katıldığı ve önemli destek verdikleri fuara herkesi davet ettiklerini söyledi.

Halka direkt satış

Fuar’da halkın da ihracat kalitesinde üretilmiş organik hazır giyim ürünlerini fuara özel fiyatlar ile satın alabileceklerine dikkat çeken Özden, “Dünyanın önde gelen ülkelerine organik giysi ihraç eden firmalar ile kendi markaları ile hem yurtdışı hem de yurtiçine ürün satan firmalar bu fuarda yer alacak. Fuarda en çok toptan ticareti önemsiyoruz. Bu nedenle de amaca hizmet edecek misafirlerimiz olacak. Hem yurtdışı hem yurtiçinden toptan alım yapan (wholesaler) ya da toptan alıp perakende satış yapan (retailer) firmaları kabul edeceğiz. Yine fuarın konsepti içinde perakende satış alanlarımız bulunacak ve orada da tekstilcilerimizin vatandaşlarımıza direkt satış yapma imkanı olacak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZKA Kalkınma Kurulu’nda nöbet değişikliği
Sonraki Haber Öfke, şiddeti doğuruyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?