ANA SAYFA > SPOR > Oostende'ye kaybeden Pınar KSK, Play-In'e kaldı

Oostende'ye kaybeden Pınar KSK, Play-In'e kaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Oostende'ye kaybeden Pınar KSK, Play-In'e kaldı

FIBA Şampiyonlar Ligi 6.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Filou Oostende'ye 78-76 mağlup oldu. Bu sonuçla Yeşil Kırmızılılar grubunu ikinci sırada tamamladı ve Play-In'e kaldı.

Karşılıklı basketlerle başlayan maçın ilk periyodunu Pınar Karşıyaka 14-12 önde tamamladı.İkinci periyotta üstünlüğü eline alan Yeşil Kırmızılılar soyunma odasına 33-28 üstün gitti. İkinci yarıya iyi başlayan Karşıyaka farkı 12 sayıya kadar çıkarsa da Oostende geri dönmeyi başardı. Son periyoda 58-56'lık Pınar Karşıyaka üstünlüğüyle geçildi. Karşılaşmanın son periyodu büyük çekişmeye sahne olurken Pınar Karşıyaka mücadeden 78-76 mağlup ayrıldı.

Pınar KSK'de Vernon Carey Jr. 22 sayı 10 ribaund 2 asist ile double double yaparken Vitto Brown 17 sayı 4 ribaund, Darrun Hilliard 11 sayı 4 ribaund 5 asist ve Errick McCollum 10 sayı 3 ribaund ile mücadele etti. Bu sonuçla Karşıyaka grubu 2.sırada tamamladı ve Play-In'de F Grubu'nun üçüncüsü ile karşılaşacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Murat Akdeniz: Benim Karşıyaka için çok farklı bir hayalim var
Sonraki Haber Sarıca: Oyun olarak iyi değildik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?