ANA SAYFA > SPOR > Ömer, Youssef ve Kvesic imzayı attı

Ömer, Youssef ve Kvesic imzayı attı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ömer, Youssef ve Kvesic imzayı attı

Karşıyaka'nın daha önce prensip anlaşmasına vardığı, Ömer Kandemir, Youssef Yeşilmen ve Josip Kvesic transfer yasağının kalkmasının ardından bugün resmi imzaları attı.

Antalyaspor'dan transfer edilen Ömer Kandemir İzmirspor altyapısında yetişti. 22 yaşındaki Kandemir, Giresunspor, Denizlispor ve son olarak Antalyaspor'da forma giydi. 1,72 boyundaki oyuncu orta saha sağ ve sağ kanatta da görev yapabiliyor.

Şanlıurfaspor'dan transfer edilen Almanya doğumlu Türk asıllı futbolcu Youssef Yeşilmen ise 27 yaşında ve sol - sağ kanat mevkiilerinin yanı sıra santrafor olarak da oynayabiliyor. Yeşilmen, Türkiye liglerinde daha önce Menemen Belediyespor, Turgutluspor ve son olarak Şanlıurfaspor'da forma giydi.

Antalyaspor'dan transfer edilen bir diğer isim olan Josip Kvesic ise 25 yaşında. Solbek mevkisinde görev yapan Boşnak oyuncu bu sezon Süper Lig'de 6 maçta görev aldı ve 2 gol kaydetti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da öncelik doğanın korunması
Sonraki Haber Karşıyaka-Galatasaray maçında konuk takım kotası %5

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?