ANA SAYFA > İZMİR > Olgun Atila: Hedef, Bornova’yı marka kent haline getirmek

Olgun Atila: Hedef, Bornova’yı marka kent haline getirmek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Olgun Atila: Hedef, Bornova’yı marka kent haline getirmek

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında 2014 yılından 2017’ye yapılan çalışmaları ve hayata geçirilen projeleri anlattı.

Bornova’daki meslek örgütleri, hemşehri dernekleri, spor kulüpleri, sanayi siteleri ve kent konseyi başta olmak üzere 70’i aşkın  sivil toplum kuruluşunun temsilcilerini bilgilendirmek ve görüşlerini almak amacıyla gerçekleştirilen toplantıya; CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Bornova İlçe Emniyet Müdürü Ali Kumdakçı, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Yiğitbaşı , Yaşar Üniversitesi Rektörü Cemali Dinçer ile Ege ve Yaşar Üniversitelerinin akademisyenleri de katıldı.

Stratejik planlarını Ege Üniversitesi’nin desteğiyle 45 mahallenin önceliklerine göre hazırladıklarının altını çizen Başkan Atila, “Göreve geldiğimizden bugüne minimum bütçe ile maksimum hizmet üretmek için çalıştık. Hiçbir ayırım gözetmeden, kimseyi ötekileştirmeden hizmet ettik. Amacımız evimiz olan Bornova’yı marka kent haline getirmek” diye konuştu. Her zaman ortak akıl ve katılımcılık ilkesiyle hareket ettiklerini ifade eden Başkan Atila, “Bu anlayışla sık sık yaptığımız toplantılarla vatandaşlarımızla ve siz sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geliyor, görüşlerinizi alıyoruz. Yaptığımız çalışmalar ve projelerimiz bu sayede daha lezzetli oluyor” dedi.

Bornova’yı her alanda geleceğe taşımak ve her bireyi kucaklamak için projeler ürettiklerini belirten Başkan Olgun Atila, dördüncüsünü açmayı planladıkları Dost Market’ten Küçükpark ve Büyük Park yenileme çalışmalarına, özel temalı kafeteryalardan, tamamlanan ve yapımı devam eden kültür merkezlerine, Bornova Stadı ve Atatürk Spor Kompleksi’nden Çocuk Dünyası ve Çocuk Köyü’ne, Ata Anı Evi’nden Dost Bilim Evi’ne hayata geçirilen pek çok projeyi detayları ile anlattı.

Toplantı sonunda katılımcıların yönelttiği soruları da tek tek yanıtlayan Başkan Atila, “Daha çok çalışmamız gerekiyor. Çünkü Bornova ve İzmir bu ülkenin geleceği. Ülkemizi aydınlık yarınlara bizler taşıyacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'in erkence zeytinine taş ocağı hançeri
Sonraki Haber Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Çarşı Grubu Yaşar Ailesini ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?