ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Çarşı Grubu Yaşar Ailesini ziyaret etti

Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Çarşı Grubu Yaşar Ailesini ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Çarşı Grubu Yaşar Ailesini ziyaret etti

Karşıyaka Taraftarlar Derneği, Çarşı Grubu Yaşar Ailesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşıyaka Taraftar Derneği Başkanı Okan Kırmacı, Çarşı Grubu liderleri Altar Toker ve Taner Ütüklerli, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Selçuk Yaşar’ın büyük kızı Feyhan Yaşar ve Yaşar Holding üst düzey yöneticileriyle bir araya geldi.

Bu konuda Çarşlı Grubu liderlerinden Altar Toker, kendi sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
“Bugün Yaşar Holding ailesi ile beraberdik. Yaklaşık iki saat boyunca mükemmel ötesi sohbetler ettik tabii ki de tek konu Karşıyaka'mız idi. Bizim 60 senedir maddi manevi yanımızda olan Yaşar ailesi desteğinin hiçbir zaman bitmeyeceğini tersine YAŞAR Ailesi var olduğu sürece desteğinin artarak devam edeceğini, daha iyi yapılanma İle el ele çok iyi yerlere geleceğimizi Karşıyaka'mızı laik olduğu yere en kısa zamanda geleceğini dile getirdiler. Kendilerine misafirperverlikleri için çok çok teşekkür ederiz.Yarın Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Çarşı Grubu olarak gelişmelerle ilgili çok ciddi açıklamalarda bulunacağız!”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Olgun Atila: Hedef, Bornova’yı marka kent haline getirmek
Sonraki Haber Çarşı Grubu'ndan Yaşar açıklaması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?