ANA SAYFA > SPOR > Olaylı maçta, Bostanlıspor liderlik şansını yitirdi...

Olaylı maçta, Bostanlıspor liderlik şansını yitirdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Olaylı maçta, Bostanlıspor liderlik şansını yitirdi...

Bostanlıspor, çevik kuvvetin taraftarlara saldırdığı, copladığı ve salonun içinde biber gazı sıkması nedeniyle pek çok kadın ve erkek basketbol taraftarın fenalık geçirdiği 4 saat süren karşılaşmada Bursaspor'a 69-65 yenilerek liderlik şansını yitirdi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın eşi ve çocuklarıyla izlediği, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu ile çok sayıda seçkin Karşıyakalı ile basketbolseverin ailecek tribünleri tıklım tıklım doldurduğu, bir o kadar da seyircinin salona giremediği Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'nda oynanan, Bursa'daki ilk maçta Bursaspor taraftarlarının Bostanlıspor'a saldırması ve büyük olaylar çıkarması nedeniyle 100'ün üzerinde çevik kuvvet ve çok sayıda resmi, sivil polisin emniyet tedbiri aldığı Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'nda maç başlamadan salona atılan yabancı cisim nedeniyle polisin tedbirleri daha da arttırdığı karşılaşmanın 3. periyodunun sonunda Bursasporlu basketbolcuların yaptığı sayı sonrası seyircilere doğru sevincini abartmasıyla, Bursaspor bencinin buna katılmasıyla başlayan olaylarda polisin tribünlere copla saldırması üzerine maç durdu. Hakemler soyunma odasına gitti.
Bu dakikadan sonra aşırı kuvvet uygulayan ve çocuk kadın aile demeden salon içine biber gazı sıkan polis olayların daha da büyümesine ve salon içinde büyük kargaşa yaşanmasına neden oldu.
Olaylarda çok sayıda basketbolsever bibner gazından fenalık geçirdi, maç izlemeye gelen pek çok genç basketbolcunun coplandığı görüldü. Biber gazından zehirlenen basketbolseverler hastaneye kaldırıldı.
Uzun aradan sonra boş tribünler önünde oynanan maçı Bursaspor 69-65 kazandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı kadınlar güçlerini birleştirdi
Sonraki Haber İKÇÜ’de azimle gelen başarının öyküsü anlatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?