ANA SAYFA > İZMİR > Okyay, Yenice’yi sandığa davet etti

Okyay, Yenice’yi sandığa davet etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okyay, Yenice’yi sandığa davet etti

Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası’nın üçüncü kuşak temsilcisi, İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkan Adayı Alpay Okyay, 12 Şubat tarihinde olağanüstü genel kurul kararı alan mevcut başkan Aykut Yenice’yi bu kararı uygulamaya davet etti. Okyay, “Senin bugüne kadar yapmadıklarını yapmaya geliyoruz. Sözünün arkasında dur, aldığın kararı uygula” dedi.

İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Aykut Yenice’nin İzmir’deki meslektaşlarına bugüne kadar yapmadığı hizmetleri sunmak için bayrağı teslim almaya hazır olduklarını söyledi. Okyay, Aykut Yenice’nin olağanüstü kongre yapmak için yönetim kurulu kararı aldığını ifade ederek, artık sektöre ve üyelere hizmet etmeyen kendisini sandığa davet etti.

“Hodri meydan”

Seçim kararı alıp uygulamamanın odayla ve üyelerle dalga geçmek anlamına geldiğine işaret eden Okyay, “prosedürü uygula, seçim tarihini açıkla. Ben seni bekliyorum. Senin aldığın olağanüstü kongre kararı doğrultusunda seni sandığa çağırıyorum. Hodri meydan diyorum. 15 yıldır ortaya koyduğun olumsuzluklar, yapmadığın hizmetlerin üstüne bu yaşanan olay tüm üyelerimize ve camiamıza zarar veriyor” dedi.

Aykut Yenice’nin amacı, niyeti ve hedefi ne olursa olsun, yönetim olarak odayı yönetmeye hazır olduklarını dile getiren Okyay, “Meslektaşlarımızın dertlerine çare, sıkıntılarına çözüm bulmaya geliyoruz. Aykut Yenice’nin yapamadıklarını yapmaya geliyoruz. Çünkü biliyoruz. Biz bu işi daha iyi yaparız” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’den Oliveira geçti
Sonraki Haber Yorgancılar, istihdam seferberliği çağrısına tam destek verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?