ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Okul alışverişi Migros'ta başlar

Okul alışverişi Migros'ta başlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okul alışverişi Migros'ta başlar

Yaklaşık 18 milyon öğrencinin dersbaşı yapmasına günler kala, Migros kırtasiye reyonunu tüm denetimlerden geçmiş, sağlıklı ve uygun fiyatlı ürünlerle doldurdu. 2016/2017 Eğitim ve Öğretim Dönemi öncesinde öğrencilerin her türlü okul ihtiyacını karşılayacak tüm kırtasiye ürünleri için hazırlıklarını tamamlayan Migros, öğrencilerin okul çantalarını bu yıl da uygun fiyat, bol çeşit ve güvenli ürünlerle dolduracak.

Migros, zengin ürün çeşitleri ve uygun fiyatlar ile satışa sunduğu okul ve kırtasiye ürünleriyle bu yıl da öğrenci ve velilerin okul öncesinde ilk adresi olacak.  Türkiye genelinde yaklaşık 18 milyon öğrencinin ders başı yapmaya hazırlandığı 19 Eylül öncesinde, öğrencilerin ihtiyaç duyacağı tüm kırtasiye ürünleri; Migros, 5M Migros, MigrosJet, Macrocenter ve Sanal Market’te yerini aldı. Migros okul ve beslenme çantalarından kalemlere, defterlerden boyama araç ve gereçlerine kadar bir öğrenim döneminde öğrencilerin ihtiyaç duyacağı, her türlü ürün en uygun fiyatlarla öğrenci ve velilerin beğenisine sunuldu. Migros mağazalarındaki okul-kırtasiye reyonlarında, lisanslı ve markalı pek çok seçkin ürün de en iyi fiyattan tüketicileri bekliyor.

Migros’un eğlenceli kırtasiyesi öğrenci bütçesine uygun

Okul öncesi alışveriş için öğrenci ve velilere ihtiyaç duydukları tüm ürünleri uygun fiyat ve değişik alternatiflerle sunmayı hedefleyen Migros, en önemli okul ihtiyaçlarının başında gelen 120 yaprak, a4 kareli/çizgili defteri 2,90 TL’den başlayan çok uygun fiyatlarla öğrencilerle buluştururken, bir öğrenci için gerekli tüm temel ürünleri içeren 17 çeşit, 79 parçadan oluşan kırtasiye seti 19,90 TL’den, Copier Bond A4 80 gr fotokopi kağıtları ise 8,35 TL’den satılacak. 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla tüm okul çantalarının içleri de Migroslarda en uygun fiyatlarla doluyor.

Çocukların hayal dünyasını zenginleştirip geliştiren çizgi film kahramanlarından oluşan Frozen, Barbie, Spider Man, Cars gibi lisanslı çanta, kalemlik matara ve termoslar da %25 indirim fırsatıyla, ayrıca sadece Migros’ta olacak aynı lisanslarda özel tasarımlı çantalar 39,90, ana okulu çantaları 29,90, kalem çantaları 9,90 ve mataralar 8,90 sabit fiyatlarıyla Migros mağazalarında çocuklarla birlikte okula gitmek için sıra bekliyor.

“Migros Kırtasiye Ürünleri Kalite Standartları” çalışmaları bir yıl öncesinden başlıyor

Müşterilerinin yaşam kalitesini artıracak çağdaş, sağlıklı, kaliteli, güvenilir ve ekonomik ürünler sunan Migros, üretimden tüketime kadar uzanan Kalite ve Ürün Güvenliği Sistemi’nin tüm gereklerini çocukların yıl boyu kullanacakları kırtasiye ürünlerinde de titizlikle yerine getiriyor. Geleceğin teminatı çocukları okul sıralarında da düşünen Migros, çalışmalarına bir yıl öncesinden başladığı okul döneminde, satışa sunduğu tüm kırtasiye ürünlerini, “Migros Kırtasiye Ürünleri Kalite Standartları” çerçevesinde Kalite Yönetim Departmanı Ürün Güvenliği Birimi’nin kontrolünden geçiriyor. Bununla birlikte uluslararası standartlar çerçevesinde pek çok test aşamasından geçen kırtasiye ürünlerinde; özellikle insan sağlığı üzerinde olumsuz etki yaratma riski taşıyan Fitalat, Alerjen ve Kanserojen Maddeler, Nikel, Azo Boyar maddeler, Ağır Metal gibi maddelerin testleri gerçekleştiriliyor. Etiketlerin yasal gerekliliklere uygunluğu kontrol ediliyor. Tedarikçi firmalardan ürünlere ait analiz raporları alınıyor. Tüm bu incelemelerin sonucunda Migros, sadece sağlıklı ürünleri raflarına taşıyor.

Money Bonus’tan eğitime destek

Migros mağazalarından okul öncesi alışveriş yapacak olan tüm veliler ve öğrenciler en iyi kaliteye en uygun fiyattan alışveriş yapma ayrıcalığı yaşayacaklar.  1-28 Eylül 2016 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migrosjet, Macrocenter mağazalarından veya Sanal Market'ten Money Bonus ile tek seferde 40 TL ve üzerinde kırtasiye alışverişi yapanlar 15 TL tutarında indirimi anında kazanarak daha karlı alışveriş yapma fırsatı yakalayacak.

Kampanyanın geçerli olduğu ürünler arasında yer alan; okul çantası, defter, dosyalama ürünleri, kaplama ve yapıştırma ürünleri, kırtasiye kağıtları, pano ve tahtalar, yazı yazma araç ve aksesuarlarına Migros ayrıcalığıyla en uygun fiyatlardan sahip olma fırsatını kaçırmayın.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'in olimpiyat gururları
Sonraki Haber Yeni adli yıl törenle açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?