ANA SAYFA > SPOR > İzmir'in olimpiyat gururları

İzmir'in olimpiyat gururları

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'in olimpiyat gururları

Ülkemizi ve İzmir'i Rio 2016 Paralimpik Oyunları'nda temsil edecek sporculara Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın başarı dileklerini ilettiği afişler, sporcuların ailelerinin yaşadığı semtlere, şehir merkezine ve tesislere asıldı.

7-18 Eylül 2016 tarihinde Brezilya’nın Rio de Janeiro’da yapılacak olimpiyatlara katılacak olan sporcularımıza destek amaçlı başarı dileklerinin iletildiği afişler asıldı. Afişler karşısında gurur ve büyük sevinç yaşayan ailelerin ortak dileği; sporcularımızın altın madalyaya uzanarak İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinletmek olduğunu vurguladılar.
 
Rio 2016 Paralimpik Oyunlarında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek sporcularımız hakkında açıklama yapan İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu“Dünyanın en büyük ve en özel spor organizasyonu olacak bu olimpiyatta sporcularımızın sevinci ve başarılarının gururunu yaşıyoruz. Bu bağlamda öncelikle ülkemizi daha sonra ilimizi temsil edecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi. 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Barışın sesi Konak’tan yükseldi
Sonraki Haber Okul alışverişi Migros'ta başlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?