ANA SAYFA > İZMİR > Öğrencilerinin ‘aday olcen nolcek’ dediği profesör adaylık başvurusunu yaptı

Öğrencilerinin ‘aday olcen nolcek’ dediği profesör adaylık başvurusunu yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğrencilerinin ‘aday olcen nolcek’ dediği profesör adaylık başvurusunu yaptı

Türkiye’nin en genç profesörlerinden İzmir Katip Çelebi Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Tancan Uysal adaylık başvurusunu yaptı.

10 Şubat’ta AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Prof. Dr. Tancan Uysal, adaylık dosyasını AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Sorumlusu Nazmi Yılmaz'a teslim etti. AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen programa, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı. Adaylık dosyasını ve evraklarını teslim eden ve adaylığını kamuoyu ile paylaşan Prof. Dr. Tancan Uysal, tüm adaylara başarılar diledi.

Ailesinin, çevresinin ve parti büyüklerinin desteği üzerine aday olmaya karar verdiğini anlatan Prof. Dr. Tancan Uysal, akademik hayatında ve bürokraside verdiği hizmetleri daha ileriye taşımak ve İzmir’e katkı sunmak istediğini söyledi. Tancan Uysal açıklamasana şöyle devam etti:

“Öğrencilerime en büyük cevabım, onlara layık bir vekil olmak ve tüm sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için gecemi gündüzüme katmak olacaktır. Eğitimin, yükseköğretimin ve sağlığın problemlerini ve önündeki fırsatları çok iyi biliyorum. Artık beklemek değil koşmak zamanıdır...”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf yine Türkiye Kupası'nın peşinde
Sonraki Haber Rüzgarın kızı Rio'ya yelken açıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?