ANA SAYFA > EĞİTİM > Öğrencilere ''Geleceğin için yanındayız'' dediler

Öğrencilere ''Geleceğin için yanındayız'' dediler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğrencilere ''Geleceğin için yanındayız'' dediler

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü “Geleceğin için yanındayız” diyerek TEOG ve YGS/LYS de tercih yapacak öğrenciler için Tercih Masaları kurdu.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün “Geleceğin için yanındayız” projesi kapsamında Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğünün koordinasyonunda Karşıyaka Mavibahçe AVM ’de kurulan 10 tercih masası öğrenci akınına uğruyor.

Tercih masaları Karşıyakalı öğrencilerin dışında, İzmir’in diğer ilçeleri ve diğer şehirlerden gelen öğrencilere de danışmanlık yapıyor. Mavibahçe AVM’de açılan tercih masalarına uğrayan öğrenci ve velilere TEOG ve YGS/LYS tercihlerinde tercih danışmanları yardımcı oluyor. Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu tercih masalarını gezdi çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurulan tercih masaları 26 Temmuz’a kadar TEOG ve YGS/LYS tercihi yapacaklara hizmet edecek.

Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi gün sayıyor...
Sonraki Haber Karşıyaka’da 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma töreninde duygulu anlar…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?