ANA SAYFA > GÜNDEM > Öğrenci dostu kantinciler ödüllendirildi..

Öğrenci dostu kantinciler ödüllendirildi..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğrenci dostu kantinciler ödüllendirildi..

Karşıyaka’daki temiz, hijyen kantin ve yemekhane işletmecileri ödüllendirildi.

Karşıyaka’da okullardaki kantin ve yemekhanelerde yapılan sağlık, temizlik ve hijyen denetimi sonucu ödüle layık görülenler ile değerler eğitimi projesi kapsamında yapılan çalışmalara katkısı olanlara düzenlenen bir törenle ödülleri verildi.

Karşıyaka Özel Takev İlköğretim Okulu’nda düzenlenen ödül törenine Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Muammer Gezginci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emekli, İzmir Kantinciler Odası Başkanı Habip Sak, Takev Okul Müdürü Ali Korba, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, denetim komisyonu üyeleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve kantinciler katıldı.

Ödül töreninde yapılan konuşmalarda öğrencilerin selamlaşmayı öğrenmelerinin yararı ve sağlıklı beslenmenin önemi vurgulandı.

Şube Müdürü Dağlı, değerler eğitimi projesinin 17 konudan oluştuğunu ve 3,5 yıl süreceğini belirtti.

 

İlçe mili eğitim müdürü İslamoğlu yaptığı konuşmada “Bu projeye başlarken ‘Okullarda çocukların beslenmeleri konusunda hizmet veren kantin ve yemekhanelerin kullanımı, hizmet kalitesinin artırılması, satışa sunulan yiyecek ve içeceklerin çocukların gelişmelerine etkileri ve sağlığa uygunluğu yönünde gerekli çaba ve gayretin gösterilmesini sağlamak önceliğimizdir ’diye bu projeyi hayata geçirmiştik. Karşıyaka ilkler şehri, Karşıyaka İzmir’in incisi, biz bize yakışanı yaptığımıza inanıyoruz. Kaymakam beyin önderliğinde, sizlerin desteği ile bu projeyi gerçekleştirdik. Gelecek sene bu seneden daha iyi olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Kaymakam Yücel ise yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Türkiye’nin, İzmir’in göz bebeği Karşıyaka’da belediyemizin, ilçe tarım müdürlüğü, sağlık müdürlüğü ve milli eğitim müdürlüğümüzün gönüllü olarak yapmış olduğu çalışmalara kantinciler odasının da verdiği destekle denetim, eğitim sağlandı. Bu yıl Karşıyaka’mızdaki kantinlerin tamamına yakını denetlendi. Kantinlerde, yemekhanelerde çocuklarımıza verilen gıdaların bakanlığımızın belirlediği ölçülerde ve kalitede olduğu görülmüş. Gazi Anadolu Lisesi’nin kantin ve yemekhanesini komisyondakiler ile beraber gezdik. Gördüm ki istersek oluyor. Bu milletin evlatlarının bizim çocuklarımız olduğu gerçeğini unutmayalım”

Konuşmaların ardından değerler eğitimi projesi kapsamında yapılan çalışmalara katkısı olanlara, okullardaki kantin ve yemekhanelerinin sağlık, temizlik ve hijyen denetimi sonucu ödüle layık görülen okul müdürleri ve kantin işletmecilerine ödülleri verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İş bulma endişesi taşımayan mezunlar yetişecek
Sonraki Haber Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde renkli sergi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?