ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde renkli sergi

Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde renkli sergi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde renkli sergi

Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde sergilenen Sağlıklı Yaşam Kulüpleri ile Değerler Eğitimi Projesi kapsamında yapılan resim, afiş ve fotoğraflar beğenildi.

Karşıyaka Hükümet Konağı Bahçesi’nde İlk, orta, lise öğrencileri tarafından yapılan yüzlerce ürün sergilenirken, ilk, orta ve lise öğrencileri arasında düzenlenen akılcı ilaç kullanımı ve atık ilaç toplama, uyuşturucu kullanımı ve bağımlılık ile mücadele konusunda resim ve kompozisyon dallarında,  Değerler Eğitimi Projesi kapsamında yapılan resim, afiş ve fotoğraf dalında dereceye girenler ödüllendirildi.

Türkiye’de ilk olan Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğünün ortak projesi Sağlıklı Yaşam Kulüpleri ile Değerler Eğitimi Projesi kapsamında yapılan resim, afiş ve fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü.

Sergi açılışında öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları oynandı, gösteriler yapıldı.

İlk, orta ve lise öğrencileri arasında düzenlenen resim ve kompozisyon, afiş ve fotoğraf dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Hükümet konağı bahçesinde düzenlenen sergiye Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Öğrenci dostu kantinciler ödüllendirildi..
Sonraki Haber İnsan Hakları Anıtı'nda tehlikeli anlar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?