ANA SAYFA > MEDYA > Niyazi Gül'e İzmir'de bol kahkalı ve alkışlı gala

Niyazi Gül'e İzmir'de bol kahkalı ve alkışlı gala

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Niyazi Gül'e İzmir'de bol kahkalı ve alkışlı gala

İzleyenlere ağız dolusu kahkaha attıran BKM Film yapımı ‘Niyazi Gül Dörtnala’nın İstanbul ve Londra galalarının ardından son galası İzmir'de gerçekleşti.

Ata Demirer, Demet Akbağ, Şebnem Bozoklu, Ayşenil Şamlıoğlu ve filmin yönetmeni Hakan Algül kırmızı halı seramonisi öncesinde Kordon'da deniz havası aldı. 

İlk kez yaz galası yaptıklarını belirten oyuncular, ‘Yaz sıcağında serin sinema salonlarına kahkaha getirdik’ mesajı verdiler. 

‘NİYAZİ GÜL DÖRTNALA’ ÇEKİLDİĞİ İZMİR’E GERİ DÖNDÜ...

BKM Ege Bölgesi temsilcisi Devajans tarafından organize edilen gösterim öncesinde yapılan basın toplantısında çekimlerden sonra İzmir’de gala yapmak için dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren oyuncular, İzmirlilere çekim sürecinde kendilerine yaptıkları ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiler. Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'ndeki galaya alkışlarla giren ekip, finalde de uzun süre ayakta alkışlandı! 

SAHNEDE NİYAZİ GÜL MESAJI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kapıda karşılayarak birlikte poz verdiği oyunculara finalde de sahnede çicek vererek teşekkür etti. 

Hayvan Hakları İçin Veteriner Hekimler Derneği Başkanı Berna Yeşilşiraz ve İzmir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Gökhan Özdemir de Ata Demirer'e birer plaket verdiler.  

Ata Demirer seyirciye Niyazi Gül'ün bir mesajıyla veda etti: "Hayvanlar olmasa çok yalnız kalırdı insanoğlu! "

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yakın Tarih Bilinci Panelinde darbeler tartışıldı
Sonraki Haber Taşkın Işık: Kuş gribi çıkardılar, köye tavuk satıyorlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?