ANA SAYFA > SPOR > Nice yıllara Karşıyaka...

Nice yıllara Karşıyaka...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nice yıllara Karşıyaka...

01 Kasım 1912 tarihinde kurulan, Karşıyaka Spor Kulübü bugün 103.yaşına girdi. Kulüpten yapılan doğum günü kutlaması şöyle:

01 Kasım 1912 tarihinde kurulan,  KSK' mizin bugün doğum günüdür. 103 yaşına giren kulübümüz  kurulduğu dönemde  bir başkaldırı olarak doğmuş, kırmızısı ile Türklüğü, yeşili ile de Müslümanlığı simgeleyen İzmir'de kurulan ilk Türk Spor Kulübü olmuştur.

Binlerce Karşıyaka'lının şehit olduğu Kurtuluş Savaşı sonrası Cumhuriyetimizin ilanı ile yeniden yapılanarak varlığını sürdüren kulübümüze verdiği şehitleri ve kahramanları nedeniyle bizzat M.Kemal Atatürk tarafından bayrağımızın Ay Yıldızını taşıma şerefi verilmiştir. Bu şerefi yıllardır başarı ve gururla ile taşıyan kulübümüz nesiller boyu da aynı şekilde taşıyacaktır.

102. yılımızı devirip, 103 yaşına giren KSK'mizin yeni yaşı, nice yeni yaşlara şampiyonluklarla dolu ulaşabilmek dileklerimizle herkese kutlu olsun...

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber "Şu Çılgın Türkler", ayakta alkışlandı
Sonraki Haber Makedon doktorlara İzmir'de acil eğitimi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?