ANA SAYFA > İZMİR > Nesrin Beykoz, Karşıyaka ilçe toplantısında gözyaşlarını tutamadı

Nesrin Beykoz, Karşıyaka ilçe toplantısında gözyaşlarını tutamadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nesrin Beykoz, Karşıyaka ilçe toplantısında gözyaşlarını tutamadı

CHP İzmir 2.Bölge Milletvekili aday adayı Diş Hekimi Nesrin Beykoz, katıldığı Çanakkale Şehitleri anma töreninde duygulu anlar yaşadı.

Kendi dedesinin iki ağabeyinin Çanakkale’de şehit olduğunu belirten Nesrin Beykoz “İki büyük amcam da daha kendileri çocuk yaşta iken kahramanca savaşıp bizler için bu topraklar için şehit düştüler” dedi. Beykoz “Büyük amcam bayrağı taşırken patlayan bomba ile şehit düşmüş. Böyle şerefli bir ailenin evladı olmak çok özel” dedi. Anneannesinden bu kahramanlık hikayesini her dinlediğinde duygulandıdığını söyleyen Beykoz “Biz değerleri olan bir vatanız, bu sayede ayakta duruyoruz. Bizi ayakta tutan şanlı bir geçmişimiz var. Bu nesillerin evlatları olarak geleceği yeniden kurmak elimizde. Ben yapacağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Anma Töreninden sonra Karşıyaka İlçe Binası’nda üyelerle buluşan Diş Hekimi Nesrin Beykoz oradaki konuşmasında 10 yıldan süre Karşıyaka’da yaşadığını belirtti. Konuşmasına Karşıyakalı olmanın ne kadar özel olduğuna değinerek başlayan Beykoz sözlerine şöyle devam etti: “Karşıyakalılar çok aktif, çok duyarlı ve çok farkında. Karşıyakalılar özgür ve demokrat. Yurdumuzun aydınlık yüzleri.” 18Mart vesilesiyle oradaki konuşmasında da bir kez daha Çanakkale Şehitleri’ni anan Beykoz “O topraklarda benim gibi sizlerin de ya amcası ya dayısı veya dedesi vardır. Onları ne kadar ansak az. Bize düşen bu bayrağı şanlı bir şekilde yaşatmak. Kendi amcalarımla beraber tüm şehitlerimizi ve Gazimizi bir kez daha saygıyla anıyorum” dedi.

Sözlerini coşkuyla tamamlayan Beykoz’un gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da hastaneden kaybolan kadından 4 aydır haber yok
Sonraki Haber Karataş: Güven merkezi MHP'dir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?