ANA SAYFA > İZMİR > Karataş: Güven merkezi MHP'dir

Karataş: Güven merkezi MHP'dir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karataş: Güven merkezi MHP'dir

Seçim hazırlıklarına teşkilat çalışmalarıyla başlayan Karataş; son olarak Konak, Gaziemir, Karabağlar, Buca, Torbalı, Selçuk ve Menderes ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Karataş yaptığı açıklamada, 2015 Genel Seçimlerinin önemini vurguladı. AKP ve CHP’nin sürekli olarak oy kaybına uğradığını ve MHP’nin ise oylarını hızla arttırdığını ifade etti. Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. Yılı kutlamaları ile ilgili olarak da;  “Çanakkale tüm muharebe safhalarıyla sadece bir zafer değil, aynı zamanda bizim için gelecek nesillere aktarılacak bir şuurdur. Fakat Andımızı okullardan kaldıranlar, bebek katilleriyle müzakerede bulunanlar ve teröristleri davul- zurnayla karşılayanlar bu şuurdan yoksundurlar” dedi.

Çok tecrübeli, genç ve de dinamik bir teşkilat yapısına sahip olduklarını söyleyen Karataş şöyle devam etti; “Türkiye’nin en güçlü sosyal ve siyasi yapılarına sahibiz. Partimiz Türk Siyasi tarihinin en dinamik yapısını oluşturduğu gibi. Gönüllü ve Yan Kuruluşlarıyla da emsalsiz bir politik güç merkezini oluşturmaktadır. Türk Milliyetçilerinin çok yönlü etkili ve de birçok kolda faaliyet göstermesi bizi başarıya ulaştıracak anahtar niteliği taşımaktadır. Bu anahtarı iyi şekilde kullanıp bütün kapıları sonuna kadar açacak ve seçimlerde tüm varlığımızla alanda olacağız.” dedi.

Güven merkezi MHP’dir

Genel Seçimlere daha önce kullanmadıkları yöntemlerle hazırlandıklarını da kaydeden Karataş; “İnsanımızın siyasi partilerden, bilhassa MHP’den beklentilerini belirlemek amacıyla bir yıldan bu yana bazı özel çalışmalar yapıyoruz. Çok önemli sonuçlar aldık. Şimdi bu sonuçları sahada insanımızın hizmetine sunacağız. Milletvekili Adaylarımızın saha hâkimiyeti ve insanımızla kuracağı iletişim bizi zafere götüreceğine inanıyorum. Çünkü insanımız partimizi bir güven merkezi olarak görüyor.”

MHP Anket vurgusu

Türkiye genelinde yapılan anketlerin açıklanmasında MHP oylarının %20 yirmilere ulaşmasına da vurgu yapan İl Başkanı Necat KARATAŞ; “ bu yükseliş hızla devam ediyor kanaatindeyim. Çünkü İzmir’de partimize karşı büyük bir yöneliş var. Biz de yerel olarak her iki seçim bölgesinde de bir kamuoyu tespit çalışması ve kamuoyu araştırması yaptırıyoruz. Sonuçlarını hep birlikte göreceğiz”

AKP ve CHP yok biz varız

Şimdiye kadar yaptığımız saha çalışmalarında İzmir’de AKP ve CHP’nin büyük oy kaybı yaşadığını, insanımızın ekonomik ve siyasi manada yönelişini arttırdığı partinin ise MHP olduğunu görüyoruz. Bilhassa ekonomik tedirginlik insanımızı bir güven partisi olan MHP’ye yönlendirmiştir. İnsanımız bu noktada bizlere sadece kulağını değil, gönlünü vermiştir. Şimdi bütün Türkiye ve İzmir pür dikkat Partimizin 11. Büyük Kurultayı’nda Genel Başkanımızın yapacağı açıklamaları beklemektedir.

Kapılar İzmir’de de Açık

Bilhassa kamuoyunda yer bulan ve MHP’ye teklif edilen ittifak arayışları hakkında da konuşan İl Başkanı Karataş; “Liderimizin de her platformda ifade ettiği gibi bizim kapımız da gönlümüz de milletimize hizmet etmek isteyen herkese açık. Bizler birliğin ne demek olduğunu çok iyi bilen insanlarız. MHP ve kadroları gönlü geniş insanlardan müteşekkildir.”

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nesrin Beykoz, Karşıyaka ilçe toplantısında gözyaşlarını tutamadı
Sonraki Haber Hüseyin Mutlu Akpınar'dan çalıkuşlarına destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?