ANA SAYFA > İZMİR > Neriman Fidan:''Halkı unutanlara, halkı hatırlatacağız''

Neriman Fidan:''Halkı unutanlara, halkı hatırlatacağız''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Neriman Fidan:''Halkı unutanlara, halkı hatırlatacağız''

İzmir 2. Bölge Bağımsız milletvekili adayı Neriman Fidan, üyesi olduğu Cumhuriyet Kadınları Derneği İzmir şube açılışına katıldı.

Burada yaptığı selamlama konuşmasında, Ben hayatımla Cumhuriyet kadını olduğunu kanıtladım. Cumhuriyet kadınlarının doğrudan temsilcisi olacağım. Halkı unutanlara, halkı hatırlatacağız. Cumhuriyet kadını unutanlara , cumhuriyet kadınını hatırlatacağız. Biz o mecliste olacağız." dedi.

Bugün yapğılan TEOG sınavında öğrencilere başarılar dileyen Neriman Fidan "Maalesef, Eğitim sistemimiz deneme tahtasına döndürülüp dönüştürülmüş, içi boşaltılmıştır. Eğitim sistemi ile oynayıp, laik demokratik rejimi yıkmak için uğraşanlar, başarıya ulaşamayacaklardır.
Herkese eşit, kaliteli, ücretsiz eğitim Türkiye Cumhuriyeti devletinin temel yükümlülüğü arasındadır. Bu yükümlülüğü bir kenara bırakan anlayışla mücadeleye devam edeceğiz.
Bu konuda en büyük güvencemiz, Eşitlik ve özgürlüğü Atatürk'ün kurduğu laik demokratik cumhuriyetle yakalamış olan ve onu asla bırakmayacak olan milletimiz olacaktır.". dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ulema: ''Foça'nın Turizm Potansiyelini Harekete Geçireceğiz!''
Sonraki Haber Demirköprü halkı koku ve sinekten rahatsız...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?