ANA SAYFA > ÇEVRE > Nergiz Çarşı'da çalışmalar son aşamada...

Nergiz Çarşı'da çalışmalar son aşamada...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nergiz Çarşı'da çalışmalar son aşamada...

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Çarşısı'ndaki altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarını çarşı bölümünde tamamladı, ara sokaklarda son aşamaya geldi.

Çarşı'da; yaya ve araç yolları sil baştan yenilendi, ana güzergahtaki elektrik telleri ve bir kısım çöp kutuları yer altına alındı. Bölgeyi, meclis üyeleri ile gezen Başkan Akpınar "Vatandaşlarımız talep etti, biz yaptık. Halkın sesini dinlemeye, birlikte hareket etmeye devam edeceğiz" dedi.


Nergiz Çarşısı'ndaki yenileme çalışmalarının bazı kısımlarda İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gediz Elektrik AŞ ile işbirliği sağlanarak, Çarşı'nın bulunduğu Ali Alp Böke Caddesi'ndeki çalışmalar kapsamında; Nergiz Çarşısı ve ara sokaklarındaki yaya ve araç yollarının parke taşları yenilendi. Kaldırımlar genişletildi. Elektrik telleri yer altına alınarak görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da meclis üyeleri ile birlikte Çarşı'yı gezerek halkla buluştu. Nergizliler, çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Akpınar "Nergiz Çarşısı, onlarca esnafı barındıran ve güler yüzlü, aydınlık insanlarıyla Karşıyaka'ya umut saçan bir merkez konumunda. Halkın da öneri ve taleplerini alarak, bu bölgeyi modernize etmek, alt ve üst yapı eksiklerini gidermek için başlattığımız çalışmaları tamamladık, görevimizi yaptık. Çalışmalarımızı da yerinde inceledik. Nergizlilerin, bizlere gösterdiği ilgi, ne kadar doğru bir iş yaptığımızı da gösteriyor. Küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratmaya devam edeceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da korkutan orman yangını
Sonraki Haber Karşıyaka Yamanlar Tenis'te Türkiye Şampiyonu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?