ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Yamanlar Tenis'te Türkiye Şampiyonu...

Karşıyaka Yamanlar Tenis'te Türkiye Şampiyonu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Yamanlar Tenis'te Türkiye Şampiyonu...

Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Ortaokullar Küçük Erkekler Tenis Şampiyonası’nın finalleri İzmir Örnekköy UTEM Tesislerinde yapıldı.

Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu zorlu geçen final maçında Ankara Bilkent Koleji’ni 2-1 yenerek Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı. Üçüncülüğü Dalaman Bahçeşehir Koleji aldı.
Türkiye şampiyonasında tek set vererek Şampiyon olan İzmir Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu öğrencileri büyük bir sevinç yaşadı. Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu Okul Müdürü Muhammet Ali Toksoy “Bilimsel alanda kendisini kanıtlamış bir okul olarak sanat ve spora da ciddi destek oluyoruz. Bu şampiyonluk bizim doğru yolda olduğumuzun ispatı. Okulumuz geçen haftada Yıldızlar Teniste Türkiye Üçüncüsü olmuştu. Başta Tenis antrenörümüz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nergiz Çarşı'da çalışmalar son aşamada...
Sonraki Haber Karşıyaka'da çocuk cimnastiği okulu açılıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?