ANA SAYFA > SPOR > Necati Ateş: Tek konsantrasyonum Karşıyaka’yı Süper Lig’e çıkarmak

Necati Ateş: Tek konsantrasyonum Karşıyaka’yı Süper Lig’e çıkarmak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Necati Ateş: Tek konsantrasyonum Karşıyaka’yı Süper Lig’e çıkarmak

Spor Gecesi programına telefonla bağlanan Necati Ateş, Karşıyaka’nın bu sezon çok iyi bir kadro kurduğunu ve İzmir temsilcisini Süper Lig’e çıkarmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Bu sezon Karşıyaka’nın çok iyi bir takım kurduğunun altını çizen Necati Ateş, İzmir ekibini Süper Lig’e taşıyacaklarını söyledi.

Karşıyaka’ya transfer sürecini anlatan Necati, “Bir aydır görüşülüyordu. Karşıyaka bu transfer için çok istekliydi. Ayrıca projeleri beni çok etkiledi. Çok iyi bir kadro kuruldu. Ben de tekrar İzmir’e memleketime dönmem gerektiğini düşündüm” dedi.

Geçtiğimiz sezonun kendisi için çok kötü geçtiğini ifade eden tecrübeli futbolcu, “Geçen sezon benim için kötü geçti. Bana yakışmayan bir sezon oldu. Hep başka şeylerle uğraşmak zorunda kaldım. Bu sezon ismime ve kariyerime yakışır bir sezon geçirip Karşıyaka’yı Süper Lig’e çıkaracağız. Çok iyi bir takım kuruldu. Zaten taraftardan da çok iyi bir destek var” şeklinde konuştu.

PTT 1. Lig’deki sertliğin kendisini zorlamayacağını vurgulayan Necati, “Bu sezon zorluklar olacak tabii... İyi konsantre olup, kendi işimi yapacağım. Zorluk yaşayacağımı sanmıyorum sahada sertlik karşısında” dedi.

İzmir derbilerinin çok önemli olduğunu belirten Necati, “Galatasaray-Fenerbahçe derbisi neyse Karşıyaka-Göztepe derbisi de aynısıdır. Çok güzel maçlar olacak. İnşallah bu maçları kazanıp taraftarımızı sevindiririz, ama Süper Lig’e çıkmak en önemli hedefimiz tabii ki” şeklinde konuştu.

Bu sezondan sonra 1 yıl daha futbol oynayacağını ifade eden tecrübeli isim, “Ekstra 1 yıl daha oynamayı düşünüyorum. Karşıyaka ile Süper Lig’e çıkacağız ben de 1 sene daha oynayacağım. Ondan sonra da duruma göre plan yapacağım. Ancak şu andaki tek konsantrasyonum Karşıyaka’yı Süper Lig’e çıkarmak” diyerek sözlerini tamamladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARGEM Başarılı Öğrencileri Foça'da Ağırladı
Sonraki Haber AK Kadınlar birlik, beraberlik içerisinde yola devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?