ANA SAYFA > İZMİR > AK Kadınlar birlik, beraberlik içerisinde yola devam ediyor

AK Kadınlar birlik, beraberlik içerisinde yola devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Kadınlar birlik, beraberlik içerisinde yola devam ediyor

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları, aylık Olağan İlçe Başkanları Toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, kadın kolları teşkilatı olarak birlik, beraberlik içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayarak şu açıklamalarda bulundu;

“İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız ve İl Yönetimimizle birlikte düzenlediğimiz toplantımızda ilçelerimizin çalışmalarını gözden geçirdik. 7 Haziran Genel Seçiminden sonra bütün ilçelerimizin uyum içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini gördük.

Önümüzde kısa dönem içerisinde erken seçim olursa bunun hazırlıkları, çalışma programlarını gözden geçirdik. En önemlisi olan halkla olan temaslarımızı daha da güçlendirmek için fikirlerimizi paylaştık. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı olarak ilçe başkanlarıma güvenim tamdır. Teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Seçim döneminde kadın kolları olarak her zaman sahada olduk, evimizin yolunu unuttuk. Görevi devraldığımızda mevcut 30 ilçemizin de başkanıyla çalışmalarımızı sürdürdük. İlçe başkanlarımızla her zaman istişare içerisinde bulunduk ve güçlü bir şekilde beraberce yolumuza devam ettik. İlçe başkanlarımızda her zaman özveri içerisinde çalışmalarını sürdürdü. Onların hak ve hukukunu korumak da İl Kadın Kolları Başkanı olarak benim görevimdir. Her devirde olduğu gibi, partimizi karıştırmak, güveni sarsmak isteyen bazı art niyetliler olabilir. Biz yolumuza onlara aldırmadan, dikkate almadan devam edeceğiz.

Bazı ilçe başkanlarımız kendi istekleri ile görevlerinden aflarını istemişlerdir. Bu süreçte görevden alınmaları söz konusu değildir. Teşkilatımızda birbirinden kıymetli, emek vermiş, özveri ile çalışan AK Kadınlarımız var. Genel Merkezimiz ve istifa eden başkanlarımız ile yapacağımız istişareler sonrası yerlerine atayacağımız yol arkadaşlarımızla birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde hep birlikte çalışacağız.

Önümüzdeki günlerde İl Kadın Kolları olarak ‘30 ilçe 30 Hizmet Programı’ doğrultusunda bütün ilçelerimizi ziyaret edeceğiz. Çalışmaları yerinde görüp, görüş alışverişlerimizi yapıp tüm çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bu dönemde Kadın Kollarımız daha yüksek bir tempo ile çalışacaklardır. Hepimiz birbirimize söz verdik ve kenetlendik. Morallerimiz yüksek daha çok çalışmak için azimliyiz. Ben bu azmi hem il yönetimim de hem de ilçe kadın kolları teşkilatımızda gördüm. Buradan tüm kadın kolları teşkilatımıza özverili ve fedakâr çalışmaları için tekrar teşekkür ediyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Necati Ateş: Tek konsantrasyonum Karşıyaka’yı Süper Lig’e çıkarmak
Sonraki Haber Tarık Dursun K, son yolculuğuna uğurlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?