ANA SAYFA > İZMİR > Necat Karataş:''Taşıma suyla İzmir değirmeni dönmez''

Necat Karataş:''Taşıma suyla İzmir değirmeni dönmez''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Necat Karataş:''Taşıma suyla İzmir değirmeni dönmez''

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, AK Parti’nin haftasonu yapacağı miting ile ilgili olarak mevkidaşı Bülent Delican’a gönderme yaptı.

Karataş; “İzmir’de karşılıkları yok. Yine dışarıdan adam getirecekler, bindirme kıtaları devreye sokacaklar, taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışacaklar. Fakat beyhude uğraşıyorlar” dedi.

 

Partisinin sadece Türkiye’de değil, İzmir’de de çok büyük bir atılım yapacağını vurgulayan MHP İzmir İl başkanı Necat Karataş yaptığı değerlendirmede; “Her gün alandayız. Seçimlerden çok önce başlayan çalışmalarımız sonuç veriyor. İzmir bizimle yürüyor. Bunu görüyoruz. Adaylarımız, teşkilatlarımız, kadın kollarımız ve gönüllü kuruluşlarımız her an her saat durum muhakemesi yapıyor. Sonuçlar muhteşem. Milletvekili sıraları MHP’li vekillerle dolacak. CHP statikosu ve AKP politikaları karşısında insanımız tercihini MHP’den yana yaptı.” vurgusunu yaptı.

 

Sektörel Yönelişler var

 

İl Başkanı Karataş, oy alacakları alanları tespit ettiklerini ifade ederken şunları söyledi; “Tarım sektörü, işçi, esnaf, memur, emekli, ev kadını, ticaret erbabı  ve diğer sektörlerden inanılmaz bir teveccüh var. Belli ki insanımız güven istiyor. Siyasi, ekonomik ve sosyal güvencenin de adresini MHP olarak görüyor. AKP hükümetinin güvensiz duruşu milletimizi tedirgin etti. PKK ve bölücülük bir taraftan, ekonomik çalkantı ve işsizlik diğer taraftan, insanımıza artık yeter dedirtiyor. Tüm sektörlere yönelik açıkladığımız MHP vaatleri şimdi bize oy olarak dönüyor. MHP her yerde, her yerden MHP’ye destek var” dedi.

Delican’a  Gönderme

AKP’in bu haftasonu gerçekleştireceği miting ile ilgili olarak mevkidaşı Bülent Delican’a da gönderme yapan MHP İl Başkanı Necat Karataş; “İzmir’de nafile bir uğraşı içindeler, İzmir’de karşılıkları yok. Belli ki yine dışarıdan adam getirecekler, bindirme kıtaları devreye sokacaklar, taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışacaklar. Fakat beyhude uğraşıyorlar, taşıma suyla İzmir değirmeni dönmez. Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm devlet imkanları seferber edildiği halde kalabalık toplayamadı(!) AKP nasıl toplayacak? Büyük bütçelerine  güveniyor olabilirler, çevre illerden getirecekleri insanlara güveniyor olabilirler ama İzmir’den yana bir beklenti içinde olmasınlar.”

Bari Deniz Görenler Olsa

Geçtiğimiz yıllarda yapılan AKP mitinglerini de hatırlatan Karataş; “Adam taşımakta usta olan AKP’nin eski mitinglerde insanların çoğunun dışarıdan geldiği o kadar barizdi ki hemşehrilerimiz tarafından günlerce alay konusu oldular. Deniz kenarında fotoğraf çektirmeleri, Saat Kulesi’ ve Anıtlarımızda İzmir hatırası pozları vermeleri sosyal medyada ve basında günlerce alay konusu olmuştu. Bu defa taşıyacakları insanımız içerlikli olmasa deniz görmüş insanlar olsa bari…

Erdoğan’ın Sağlayamadığı Davutoğlu nasıl yapacak?

Bir de şu var Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, bizim miting yaptığımız gün İzmir’deydi. O da Açıkhava toplantısı yaptı. Hem devlet imkanları seferber edildi hem de AKP teşkilatları destekledi ama sonuç ortada. Şimdi Başbakan Sayın Davutoğlu geliyor. Mülki amirliklerimiz nasıl destek verecek bilmiyorum(!) Yine genelgeler yayınlanır mı bilinmez? Zorlamalar olacak mı, bakacağız. Ama Sayın Erdoğan’nın yapamadığını Davutoğlu nasıl yapacak İzmir’de nasıl bir kalabalık toplayacak bilemiyorum. İzmirlilerin katılmayacağı kesin de diğer vilayetleri nasıl getirirler bilemiyorum” Diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı minik karikatüristlerin sergi heyecanı
Sonraki Haber Bostanlıspor’dan 10 branşta yaz spor okulu…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?