ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’dan 10 branşta yaz spor okulu…

Bostanlıspor’dan 10 branşta yaz spor okulu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’dan 10 branşta yaz spor okulu…

Bostanlıspor basketbol, futbol, tenis, ragbi, softbol, beyzbol, aikido, eskrim, çocuk cimnastiği, bayan futbolu branşlarında yaz spor okulu açıyor…

Bostanlı’da yürüyüş mesafesindeki Gode Cengiz Spor Tesisleri’nde açılacak yaz spor eğitim okullarında akademik kariyerli ve diplomalı antrenörlerin görev yapacağını belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, 6-18 yaş grubu çocukların yanı sıra, aikido ve teniste de yetişkinlerin de özel gruplarla çalışmalara katılabileceklerini ifade ederek, “Spor yapmak isteyenleri, geleceğin doğru adresi olan Bostanlıspor’a bekliyoruz” dedi.
Erboy, Bostanlıspor’un her geçen gün da güçlendiğini ve sporcu sayısının giderek arttığını ifade ederek, “bizim amacımız yetiştirici kulüp olmaktır. Tamamen alt yapıya hizmet ediyor ve sağlam temelleri attıktan sonra çocuklarımızı yarışmacı takımlarımıza veya üst liglerdeki yarışmacı takımları olan kardeş kulüplerimize yönlendiriyoruz. Belediye otobüs durağı  tesislerimizin önünde. İZBAN Nergiz İstasyonuna da yürüyüş mesafesinde. Ulaşım çok kolay. Ailecek spor yapmak isteyenleri kulübümüze davet ediyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Necat Karataş:''Taşıma suyla İzmir değirmeni dönmez''
Sonraki Haber Karşıyaka'da üç gün sürecek halk oyunları şenliği coşkusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?