ANA SAYFA > İZMİR > Necat Karataş'tan, Meral Akşener'e sert sözler

Necat Karataş'tan, Meral Akşener'e sert sözler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Necat Karataş'tan, Meral Akşener'e sert sözler

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, parti içi muhalefetin Meral Akşener kanadına ağır yüklendi. Karataş, Meral Akşener’e “Çıkıp bir de televizyonlarda Başbuğumuzu başbakan yapamadık diyor, yazık. Başbuğumuz geçmişte başbakan olamadıysa sebebi sizlersiniz. Siz, o dönemlerde Katolik nikâhı kıydığınız DYP’de Başbuğ Türkeş’e ve MHP’ye engel olmaya çalışıyordunuz. Biz unutmadık” dedi.

Parti içindeki muhalefetin Meral Akşener gurubuna yönelik ağır eleştirilerde bulunan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Milliyetçi-Ülkücü Hareket kolektif hafızaya sahip bir harekettir. Geçmişi kolay kolay unutmaz. Arşivimizde karşımızdakilerin de yanımızdakilerin de notu illa ki vardır. Meral Akşener Hanımefendi de bu kayıtlarda yerini almıştır. Geçmişte kimin nerede olduğunu, kimin yanında ne yaptığını çok iyi biliyoruz. Hiçbir zaman da unutmayacağız. Çıkıp bir de televizyonlarda “Başbuğumuzu başbakan yapamadık diyor” yazık. Başbuğumuz o dönemlerde başbakan olamadıysa sebebi sizlersiniz. O dönem nerede siyaset yaptığınıza, Başbuğ Türkeş’in karşısında neler yaptığınızı biz unutmadık. Sizin tercihiniz Katolik nikâhı kıydığınız DYP idi; Demirel’di Tansu Çiller’di. Şimdi gelmiş Başbuğumuzu başbakan yapamadık diyerek suflör yardımıyla replik yapıyorsunuz. Biz de bunu kabul edeceğiz öyle mi? Yanılıyorsunuz Sayın Akşener, Türk Milliyetçileri karşısındakileri de yanındakileri de unutmaz. Bir tavsiyem de şudur, lütfen Türkeş’in adını telaffuz etmeyiniz, fotoğrafıyla fotoğrafını yan yana koymayınız" dedi.

Eleştirilerini yine 90'lı yıllarda yaşananlar üzerinden sürdüren Karataş, "Biz 1995 yılı seçimlerinde Sayın Akşener’in Katolik nikâhlı partisi DYP’nin ve yanında bulundukları Çiller’in MHP’ye nasıl bir oyun oynadığını, oyalayarak ve kandırarak nasıl baraj altında bıraktıklarını unutmadık. Akşener taraftarları içindeki bütün dava arkadaşlarımı çok önemsiyorum. Onların da bu gerçekleri çok iyi bildiklerini biliyorum. Her zaman söylediğim gibi onlardan vazgeçmeyiz. Fakat gerçekler de ortada, ülkücü olarak sorumluluklarımız var, bunun için mücadele de edeceğiz" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sıcak hava burun kanamalarını tetikliyor
Sonraki Haber AK Parti'den ''yerel yönetim'' zirvesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?