ANA SAYFA > İZMİR > Necat Karataş'tan 9 Eylül mesajı

Necat Karataş'tan 9 Eylül mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Necat Karataş'tan 9 Eylül mesajı

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 9 Eylül ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı.

Açıklamasına, "Türk Milleti için Kurtarılması "Ülkü" olan şehrimiz Güzel İzmir'in kurtuluş günü kutlu olsun" sözleriyle başlayan Karataş, "Bugün, yani 9 Eylül günü, bir milletin emperyalizme karşı azim ve kararlılığının bayrak olup dalgalandığı bir zamanı ve bir zaferi işaret etmektedir. Geçtiğimiz yüzyılın başlarında Türk Milletini yok etmek için harekete geçen dünyanın en zalim ve barbar orduları yani 'vahşi batılılar' Atatürk liderliğinde ve silah arkadaşlarının omuzlarında yükselen milli mücadelemizden büyük bir tokat yemiş ve haddini öğrenmiştir" diyerek günün önemine vurgu yaptı.
 
9 Eylül'ün Türk'ün insanlık adına verdiği soylu mücadelenin kesinleşmiş zafer günü olduğunu söyleyen Karataş, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
 
"Bu zafer en fazla Ülkü Şehir İzmir'e ve biz İzmirlilere yakışmaktadır. İstiklalimizin bayrağı sadece bizlerin ellerinde değil, gönüllerinde ve fikirlerinde de dalgalanmaktadır. Türk Milleti dün işgalcilere nasıl direndiyse bugünde aynı azim ve kararlılığı taşımaktadır. İzmir dün İstiklal ve bağımsızlığımız nasıl ülkü şehriyse bugün yine aynı ülkü şehridir! Sonsuza kadar da öyle olacaktır.
 
Bugün Türk Milletine kutlu olsun!
 
Hemşehrilerimize kutlu olsun!
 
Ezilen tüm milletlere kutlu olsun!
 
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!"
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şanlı zafere bayram havasında kutlama
Sonraki Haber El Değmemiş Aşk galasına yoğun ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?