ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > El Değmemiş Aşk galasına yoğun ilgi

El Değmemiş Aşk galasına yoğun ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
El Değmemiş Aşk galasına yoğun ilgi

“El Değmemiş Aşk” İstanbul’un ardından İzmir galasında da seyircinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

BKM yapımı filmin yönetmeni Umut Kırca ve oyuncular Emre Karayel, Ceren Moray, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Ececan Gümeci İzmirli sinemaseverler tarafından büyük kahkaha ile karşılandı.

İzmirliler'in büyük ilgi gösterdiği BKM Ege Bölge Temsilcisi Dev Ajans organizasyonuyla gerçekleşen gala, Mavibahçe Cinemaximum’da gerçekleşti. Sinemaya uzun bir kırmızı halı seramonisi ile, alkışlar eşliğinde giren oyuncular, tek tek tüm sinemaserveleri selamladılar.

Yönetmen Umut Kırca; “Güzel bir film yaptık ve bayrama yetiştirmeye çalıştık, umarız siz de beğenirsiniz” diyerek açılışı yaptı. Ardından mikrofonu alan Ceren Moray “Çok heyecanlıyız burada olmaktan. Çok seviyoruz hepinizi. Tadı damağınızda kalacak bir film yaptık, güzel bir masal izleyeceksiniz” dedi.

İzmirli oyuncu Begüm Kütük Yaşaroğlu ailesinin de seyirciler arasında bulunmasından heyecan duyduğunu şöyle anlattı: “Dizlerimin bağı çözüldü, İzmirliyim ben. İlk defa kendi memleketimde seyirci karşısına çıkıyorum ve annem, babam, teyzem tüm ailem burada. İlk defa böyle bir atmosferi onlarla yaşama şansım oluyor. İstanbul’da çok güzel tepkiler aldık, umarım sizler de beğenirsiniz.”

Emre Karayel “Film İzmir kumrusuna benziyor. Çünkü içinde her şey var. Aşk, futbol, komedi, dram var. Burada olduğum için çok mutluyum. Bu anı da ölümsüzleştirmek istiyorum” dedi ve tüm kalabalığı film ekibiyle birlikte arkasına alarak selfie çekti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Necat Karataş'tan 9 Eylül mesajı
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden geleneksel bayram yemeği...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?