ANA SAYFA > İZMİR > Necat Karataş:''9 Eylül İstiklal Bayrağımızdır''

Necat Karataş:''9 Eylül İstiklal Bayrağımızdır''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Necat Karataş:''9 Eylül İstiklal Bayrağımızdır''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 9 Eylül İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşu ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Karataş açıklamasında “geçtiğimiz yüzyılın gafilleri nasıl düşman işgaline sebep olduysa bu yüzyılın gafilleri de ülkeyi terör belasına boğmuştur” dedi…

Artan terör olayları canımızı yakıyor, anneler babalar evlatsız; çocuklar babasız! AKP hükümetinin uzun yıllardır sürdürdüğü PKK seviciliği bize kan ve gözyaşı olarak dönmüştür diyen MHP İzmir İl başkanı Karataş sözlerini şöyle sürdürdü;

 “bu noktaya nasıl geldiğimize bir bakın, teröriste gösterilen iltimas hangi vatan evladına gösterilmiştir. Teröriste dağdan in düz ovada siyaset yap dediler. Gaflete bakın siyaset yapmak isteyen terörist, bebek katili ve cani olabilir mi? PKK’nın ve terörün amacı belli. Ama AKP neye hizmet etmiştir işte bu gerçektir. Geçtiğimiz yüzyılın gafilleri nasıl düşman işgaline sebep olduysa bu yüzyılın gafilleri de ülkeyi terör belasına boğmuştur”

Suç Duyurusunda Bulunuyorum

Nereye gitti Akiller, Açılımlar, Çözümler, davul zurnalı Haburlar, Oslolar ve Dolmabahçeler? Hepsi bize acı olarak geri döndü! Şimdi de AKP hükümeti; bizi kandırdılar diyor. Biz bunları takip etmedik, yakalamadık, operasyon yapmadık diyor! Buradan Türk Adaletinin bağımsız savcılarına sesleniyor,  suç duyurusunda bulunuyorum, hem görev yapmamışlar, hem görev yaptırmamış ve hem de yapanları da engellemişler! Şimdi bunu da itiraf ediyorlar!

Herkes karaktersiz, herkes ajan

Bu zihniyete göre acısını çektiği evladı için feryat eden baba karaktersiz, yarbay ajan millet küfür edilmesi gereken zümre! İyi de bütün bu belaları başımıza saranlar ne oluyor? Onlar masum mu? PKK’yı bu seviyeye çıkaran sorumsuzluk masum mu? Yok değil bu zihniyet yaptığı hataların bedelini ödemeli,  Türk Milletinden özür dilemeli ve kendini adaletin kollarına teslim etmelidir.

Hürriyet Baskınını Kabul Etmiyoruz

Türk Milletini tanımıyor, zulmünün devam edeceğini sanıyor, ülke kan gölü ve acıya gark olmuş bindirilmiş kıtalar gazete basıyor! Neyi unutturmak, istiyorsun, neyin üstünü örtmek istiyorsun? Üzerine adam salınan gazetecilerden ne istiyorsun? Yaptığın hataları olmadı gazete bastırırım dikkatleri başka yere çekerim anlayışıyla çözemezsin. Özgürlük diye geldin, Nemrutluk yapıyorsun, bu kabul edilemez, kabul etmiyoruz, etmeyeceğiz! Mağdur ve kurban seçilen Hürriyet Gazetesi’nin tüm çalışanlarına geçmiş olsun diyor, her zaman ve şartta Türk Milliyetçilerinin mazlumun ve mağdurun yanında olduğunu buradan bildiriyorum.

 

 

 

 

Dur Denmedi

 

Yaşanan vahim durumdan tüm AKP kadroları sorumludur. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey en üst düzeyde yıllardır uyarıyor, Milletvekillerimiz ve Genel Merkezimiz ikaz ediyor biz de buradan defalarca mevkidaşımız Sayın Delican’ı uyarıyoruz; uygulanan politikalar zararlıdır, bizi çok tehlikeli yerler götürür. PKK’ya pirim veriyorsunuz, durun durdurun diye defalarca söyledik, ama ne AKP’nin lider kadrosu ne de örgüt kadroları ikazlarımıza kulak asmadı! Sonuç ortada yaşanan acıdan sorumludurlar. Devleti görev yapmamakla acze düşürdüler! Bunda Sayın Bülent Delican da seksen bir vilayetin AKP örgütünün temsilcileri de aynı seviyede sorumludur”

 

9 Eylül İstiklal Bayrağımızdır

 

Bu acılarla beraber bugün 9 Eylül… Vatan mücadelemiz, İstiklal mücadelemiz ve Cumhuriyet Mücadelemiz aralıksız sürüyor! İzmir bu mücadelenin Ülkü Şehri, Bayrağı ve Zaferi oldu. Halen de öyle sonsuza kadar da öyle olacak! Fatihalarla bize bu vatanı bırakan atalarımız Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çaka Bey’den Yüzbaşı Şerafettin'e; Alparslan Han’dan Fatih Han’a ve İstiklal Savaşımızın tüm şehit ve gazilerimiz ile birlikte bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diyerek açıklamasını tamamladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aytun Çıray:''9 Eylül 1 Kasım'ın şafağıdır''
Sonraki Haber CHP’li Sındır: ''Kardeşliğimizi, hainlere kurban etmeyeceğiz!''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?