ANA SAYFA > İZMİR > Narlıdere’nin Vadi’si hayat buluyor

Narlıdere’nin Vadi’si hayat buluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Narlıdere’nin Vadi’si hayat buluyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olan “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’ düzenlenecek olan proje tanıtım töreni ile kamuoyunu duyurulacak.

Narlıdere “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’ 18 Nisan 2015, Cumartesi günü Saat: 11.00'da ikinci İnönü Mahallesinde bulunan inşaat alanında gerçekleştirilecek tören ile vatandaşlara tanıtılacak. “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’ proje tanıtım töreni ile ilgili bir açıklama yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “Narlıdere İçin çok önemli bir prestij projesi olan “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’ Narlıdere’nin katma değerini arttıracak ve bir çekim merkezi haline gelmesini sağlayacaktır. Projeyi ilk sunduğum günden bugüne Narlıdere’ye ve projeye gösterdiği ilgi, alaka ve destek için Başkan Sayın Aziz Kocaoğlu’na tüm Narlıdereliler adına teşekkürlerimi sunuyorum. İzmirli hemşerilerimizi 18 Nisan 2015, cumartesi saat: 11.00'da İkinci İnönü Mahallesi 27 Mayıs Caddesi Narbel konutları yanında düzenleyeceğimiz törene davet ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konaklı kadınlar sporla stres atıyor
Sonraki Haber İzmir'de Mike Stern fırtınası esti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?